Închide meniul

Will Smith, decizie radicală după ce l-a lovit pe Chris Rock la premiile Oscar! Anunțul actorului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2022, 8:35

Will Smith, decizie radicală după ce l-a lovit pe Chris Rock la premiile Oscar! Anunțul actorului

Will Smith și-a dat demisia din Academia Oscarurilor

Profimedia

Will Smith a demisionat din Academia Oscarurilor după ce l-a lovit peste față pe Chris Rock, în timpul prestigioasei gale din acest an. Smith și-a anunțat decizia prin intermediul unui comunicat, în care a spus că „am trădat încrederea Academiei” şi că „am inimia frântă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith a luat o decizie radicală după ce l-a lovit pe comediantul Chris Rock în timpul Galei de decernare a premiilor Oscar.

Will Smith și-a dat demisia din Academia Oscarurilor, după ce l-a lovit pe Chris Rock în timpul galei de la Hollywood

Smith și-a anunțat demisia din cadrul Academiei de Arte și Științe Cinematografice, mărturisind că se simte oribil pentru gestul său care a șocat întreaga lume.

„Acţiunile mele de la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi de neiertat. Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris (n.r. – Rock), familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi și toţi cei care au fost în public sau ne-au urmărit de acasă.

Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite.

Reclamă

Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima frântă. Schimbările necesită timp şi sunt hotărât să fac lucrurile astfel încât să fiu sigur că nu voi mai permite violenţei să acapareze vreun motiv.”, a declarat Will Smith, citat de CNN.

Gestul violent al lui Will Smith va fi analizat în cadrul Consiliului de Administrație al Academiei Oscarurilor, într-o adunare programată la data de 18 aprilie. Insituția de la Hollywood a deschis o procedură disciplinară împotriva celebrului actor, urmând să se decidă asupra unor eventuale sancțiuni.

Smith l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”.

Reclamă 4 / 0/3

„Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero, citat de news.ro.

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. Mai târziu, atunci când a primit statueta pentru „cel mai bun actor în rol principal”, el a cerut scuze Academiei Americane de Film.

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia.

„Vreau să cer scuze Academiei”, a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din „King Richard”. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el.

 

 

Reclamă
Recomandări
  • Will Smith și-a dat demisia din Academia Oscarurilor
  • Anunțul făcut de celebrul actor, după ce l-a lovit pe Chris Rock în timpul galei de la Hollywood

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și