Închide meniul
Foto

„Wow, fantastică! Pur şi simplu, te iubesc!” Catrinel Menghia continuă să uimească lumea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2023, 12:50

Reclamă
„Wow, fantastică! Pur şi simplu, te iubesc!” Catrinel Menghia continuă să uimească lumea

Instagram Catrinel Menghia

Instagram Catrinel Menghia

Catrinel Menghia, unul dintre cele mai de succes modele ale României, continuă să uimească lumea la fiecare apariţie. Chiar şi pe reţelele de socializare atmosfera devine una electrizantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catrinel Menghia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Aceasta este răsfăţată tot timpul de actualul său partener,  producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico.

Catrinel Menghia continuă să uimească lumea

Catrinel menghia a mai fost căsătorită cu Massimo Brambati, un fost fotbalist şi avocat. Ajunsă la 37 de ani, Catrinle Menghia continuă să facă senzaţie printre bărbaţi, care o asaltează cu complimente.

Wow, eşti fantastică!” sau „Pur şi simplu, te iubesc!” sunt câteva din mesajele primite de Catrinel Menghia, care este cunoscută şi sub numele de Catrinel Malcom, pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Cum a început povestea de dragoste dintre Catrinel Menghia și iubitul ei italian

Catrinel Menghia a vorbit, în trecut, atât despre relaţia pe care o are cu producătorul de filme italian, cu care are împreună un copil. După ce a fost înşelată de primul soţ, Catrinel Menghia a spus că nu mai doreşte să se recăsătorească şi că preferă să fie într-o relaţie fără acte.

Reclamă
Reclamă

„Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok. A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră. E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună. Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama”, spunea Catrinel Menghia pemtru antenastars.ro.

Secretul succesului româncei Mădălina Ghenea, un alt model român de succes

S-a aflat secretul succesului româncei Mădălina Ghenea! Frumoasa actriţă în vârstă de 36 de ani a ajuns să ducă o viaţă de lux în Italia, după ce a părăsit România încă de la o vârstă fragedă.

Ca şi Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea este un nume foarte cunoscut în Italia, fiind actriţă, fotomodel şi chiar prezentatoare în Peninsulă. Însă puţini ştiu care este povestea din spatele succesului frumoasei românce.

Reclamă

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

Grigor Dimitrov a răsfățat-o pe Mădălina în ziua în care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. A decis chiar să se retragă din turneul de la Toronto pentru a pleca alături de ea într-o scurtă vacanță. Vestea a făcut rapid înconjurul lumii, iar jurnaliștii din Italia au oferit detalii despre modul prin care Ghenea a ajuns să întoarcă toate privirile.

„Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și