Închide meniul
Foto

A fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume”, apoi a căzut în depresie: „Ești grasă și urâtă!”

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2022, 13:24

Paige Spiranac, în timpul unei ședințe foto

Paige Spiranac a fost desemnată "cea mai sexy femeie din lume"

Paige Spiranac, în timpul unei ședințe foto / Instagram Paige Spiranac

  • A fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume”, apoi a căzut în depresie
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Paige Spiranac (29 de ani) a fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume” de către celebra revistă americană Maxim. Ulterior, fosta jucătoare de golf a fost „lovită” de un val uriaș de critici și comentarii negative în mediul online, care au afectat-o enorm la nivel psihic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paige Spiranac trece prin momente extrem de grele, la scurt timp după ce a fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume”.

Paige Spiranac a fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume”, apoi a căzut în depresie

Femeia de 29 de ani este de o frumusețe răpitoare și face furori cu pozele postate pe contul de Instagram, unde are 3,4 milioane de urmăritori (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Reclamă

Deși avea motive reale de bucurie datorită premiului câștigat, Paige a dezvăluit că trece printr-o perioadă extrem de grea din cauza criticilor din mediul online.

Sute de mii de utilizatori de pe rețelele sociale au lansat atacuri verbale la adresa fostei jucătoare de golf. Aceștia s-au legat de aspectul ei fizic, folosind cuvinte dure. Replicile acide ale oamenilor au dărâmat-o pe Paige Spiranac, care a ajuns să se întrebe „dacă chiar sunt așa de urâtă?”.

Reclamă

Superba blondă a recunoscut că, dacă ar fi fost decizia sa, nu și-ar fi acordat ei premiul și i l-ar fi dat Angelinei Jolie:

„Lumea nu te pregătește pentru oamenii care îți spun de ce nu meriți să fii numită cea mai sexy femeie din lume. Nici eu nu cred că meritam. Cum să fiu desemnată eu când există Angelina Jolie în lumea asta?

Așa că eram oricum nesigură pe mine. Apoi mai vin și alte sute de mii de oameni care îți spun ‘ești grasă, ești urâtă, ești nu știu cum’. Și atunci spun ok, oare chiar sunt așa?

Reclamă 4 / 0/3

Au fost zile cu emoții puternice. Am vrut ca premiul să mă entuziasmeze, însă e greu cu astfel de stări. Oamenii m-au întrebat ‘de ce nu postezi pe Twitter despre US Open?’, iar eu le-am explicat că nu pot să intru pe social media în aceste momente”, a povestit Paige Spiranac, în cadrul unui podcast, citată de The Sun.

Paige Spiranac, criticată pentru stilul vestimentar: „Îmi iubesc corpul!”

Nu este prima oară când Paige Spiranac a fost criticată pe rețelele sociale. De-a lungul timpului, influncerița s-a obișnuit să fie „certată” de oameni pentru modul provocator în care se îmbracă.

Fosta jucătoare de golf nu ia în calcul să renunțe la stilul său, iar recent le-a transmis un mesaj clar contestatarilor:

După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus Paige Spiranac, într-un podcast, potrivit The Sun.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cea mai sexy femeie din lume s-a revoltat după ce a primit o lovitură uriaşă la început de an
Diverse • 5 ian., 17:19
FOTO
Cea mai sexy femeie din lume s-a revoltat după ce a primit o lovitură uriaşă la început de an! Mesajul pe care l-a transmis
Simona Halep a schimbat sportul!
Alte sporturi • 27 oct., 17:14
FOTO
Simona Halep a schimbat sportul! Noua activitate a româncei suspendate în scandalul de dopaj
Cea mai frumoasă femeie din lume a publicat noi imagini foarte provocatoare!
Diverse • 11 oct., 19:39
FOTO
Cea mai frumoasă femeie din lume a publicat noi imagini foarte provocatoare! Cu ce ocazie au apărut pozele incendiare
"Cea mai frumoasă femeie din lume" a apărut în ipostaze "fierbinţi"
Diverse • 28 aug., 22:26
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din lume” a apărut în ipostaze „fierbinţi”. Tânăra, mai provocatoare ca niciodată
Paige Spiranac
Diverse • 10 mai, 18:56
FOTO
„Toţi suntem câştigători”! O poză postată de Paige Spiranac, „cea mai sexy femeie în viață”, i-a făcut pe fani să se entuziasmeze