Închide meniul

A stat 8 ani gratis în apartamentul lui Gigi Becali şi a fost nevoită să plece. „Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin”

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2024, 10:02

Reclamă
A stat 8 ani gratis în apartamentul lui Gigi Becali şi a fost nevoită să plece. „Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin

A stat 8 ani gratis în apartamentul lui Gigi Becali şi a fost nevoită să plece

Gigi Becali, la o slujbă - Hepta

Ioana Tufaru (47 de ani), fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, a stat 8 ani gratis în apartamentul lui Gigi Becali, dar la finalul lui 2023 a fost nevoită să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana locuieşte acum alături de soţ şi de copil în chirie şi plăteşte lunar 1200 de lei. Aceasta a ţinut să-i mulţumească încă o dată patronului de la FCSB pentru ajutorul acordat.

A stat 8 ani gratis în apartamentul lui Gigi Becali şi a fost nevoită să plece

”Anul 2024 a început foarte bine și frumos pentru noi. Da, ne-am mutat în altă locuință, așa este! Din 18 decembrie locuim în noua casă pentru că nu se mai putea să stăm acolo!

Se renovează, se folosește în alte scopuri, nu știm exact. Nu ni s-au dat prea multe amănunte. La dl Becali am stat 8 ani! Ni s-a spus că în primăvara urmează să intre în renovare blocul și că va trebui să eliberăm!

Ne-am mutat într-un apartament cu 2 camere, da, cu chirie. Am găsit printr-o prietenă care locuia în cartier de ceva timp și mi-a spus că este chiria ieftină și am venit să vorbesc.

Reclamă
Reclamă

Si am închiriat apartamentul. Chiria este chiar acceptabilă ca bani, 1200 de lei pe lună. Este bine având în vedere că este apartament cu 2 camere. Suntem un pic mai bine financiar că ni s-au mărit pensiile.

Aceeași veșnică recunoștință, același mare mulțumesc (n.r. pentru Gigi Becali), să-i fie viața binecuvântată!! Sunt mai chibzuită, punând utilitățile pe primul plan, firește!

Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin, dar să ne achităm dările unde stăm. Ne-am acomodat foarte bine. Luca are și el camera lui, de acum e băiat mare (8 ani)”, a spus Ioana Tufaru, potrivit Ciao.

Reclamă

Gestul impresionant al lui Gigi Becali pentru persoanele nevoiașe care locuiesc în blocul pe care îl deține

Cu trei ani în urmă, Tufaru povestea cât de mult îi ajută Gigi Becali pe oamenii cu probleme financiare care locuiesc gratis în blocul lui.

”Acum cinci ani, exact pe 3 august, domnul Becali mi-a dat garsoniera în care locuim și astăzi, unde nu plătim absolut nimic. Fiind a dânsului, plătește dânsul. Dar nu locuim doar noi. Este un bloc pe care dânsul l-a cumpărat și adăpostește acolo persoane nevoiașe. Sunt garsoniere pe care le-a modernizat pentru persoanele care nu au unde să locuiască. Singura pretenție pe care o are de la noi este ca venitul nostru să îl folosim pentru a ne gospodări.

De Paști și de Crăciun ne trimite carne fiecărei familii, de miel și de porc. Când începe școala trimite o sumă de bănuți pentru familiile care au copii la școală sau la grădiniță. Nu o sumă să te dea afară, dar cât să ajungă fiecărei familii.

Mi se pare că acest om este un înger pe pământ. Și ce mă doare cel mai mult este că nu este singurul om cu bani în țara asta. Dar nu mișcă niciun deget pentru nimeni. Singur că nimeni nu are obligația să ajute. Dar mi se pare că dânsul este tata răniților. Nu spun pentru mine. Mai rău ca mine sunt foarte mulți pe lumea asta”, a declarat fiica Andei Călugăreanu, pentru impact.ro.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:12

Unchiul lui Novak Djokovic, noul președinte al Federației Sârbe de Tenis! Ce ambiții are noul oficial

20:55

LIVE TEXTOţelul – Dinamo 0-1. Astrit Selmani a dat lovitura pentru „câini”! Derby „de foc” la Galaţi

20:51

VideoNaţionala feminină de rugby a României, primul meci după 16 ani: „Mergem la victorie!”

20:41

„Poate câștiga Dinamo titlul?” Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc! Cum a analizat situația „câinilor”

20:31

„Te gândeşti la echipa naţională?” Răspunsul dat de Constantin Budescu, după ce a marcat din nou

20:11

Botoșani – Buzău 3-3! „Ploaie” de goluri superbe! Budescu, Aldair și Ișfan au făcut spectacol total

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și