Închide meniul
Foto

„A venit la mine şi a spus: ‘Cheile, vă rog’!” Cum a rămas Ion Ţiriac fără o maşină de jumătate de milion de dolari

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 noiembrie 2023, 18:46

Reclamă
„A venit la mine şi a spus: ‘Cheile, vă rog’!” Cum a rămas Ion Ţiriac fără o maşină de jumătate de milion de dolari

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Cum a rămas Ion Ţiriac fără o maşină de jumătate de milion de dolari. Chiar miliardarul român a fost cel care a făcut dezvăluirea fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire fabuloasă despre fiul său cel mare. Magnatul român a spus că i-a promis lui Ion Ion Ţiriac, fiul său cel mare, că îi va da un modelului Ferarri F40 când va împlini vârsta de 35 de ani.

Cum a rămas Ion Ţiriac fără o maşină de jumătate de milion de dolari

Ion Ţiriac ar fi plătit în 1970 suma de 500.000 de dolari pentru acest model de maşină. Ion Ţiriac are 3 copii. Pe Ion Ion ‘iriac, pe Karim şi pe superba Ioana. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

„Acest Ferrari F40 a apărut în aceeași perioadă cu un Porsche 959, care nu mai e al meu, e al fiului meu cel mare. L-a văzut în anii 1970, după ce l-am cumpărat. I-am zis să vină la 35 de ani să mi-l ceară. Pe 22 septembrie, când a împlinit 35 de ani, a venit la mine și a spus: ‘Cheile, vă rog!’. Mi l-a luat”, a spus Ion Ţiriac.

TOP 10 al bogaților din România în 2023! Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Țiriac și ce modificări au avut loc în ultimul an

A apărut TOP 10 al bogaților din România în 2023. Ion Țiriac a împlinit 84 de ani, dar continuă să își crească averea și să se lupte pentru supremație. Fostul mare jucător de tenis încheie și de această dată anul pe locul secund, în spatele fraților Dragoș și Adrian Pavăl.

Reclamă

Spre deosebire de 2022, averea lui Țiriac a crescut considerabil. De la 8.5 miliarde de lei a ajuns la 10 miliarde de lei. Cea mai bogată româncă rămâne și de această dată Anastasia Soare, cea care ocupă la final de 2023 poziția a 8-a în clasamentul forbes.ro.

Averea celor mai bogați români a adăugat 3 miliarde de lei în decursul ultimelor 12 luni. Ion Țiriac rămâne, pe podium, peste Daniel Dines. Antreprenorul în vârstă de 51 de ani, din Bacău, a avut un succes uriaş pe bursă cu compania UiPath la care este cofondator.

Potrivit sursei citate anterior, averea lui Dines continuă să fie estimată la 8 miliarde de lei, cât avea și în 2022. Sunt şi două femei în TOP 10: Anastasia Soare şi Anca Vlad.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată topul celor mai mari 10 averi ale românilor, în 2023:

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și