Închide meniul
Foto

„Absolut perfectă!” Larisa Iordache a făcut senzaţie la piscină, în costum de baie. Apariţie spectaculoasă lângă iubitul ei

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2023, 17:34

„Absolut perfectă!” Larisa Iordache a făcut senzaţie la piscină, în costum de baie. Apariţie spectaculoasă lângă iubitul ei

Larisa Iordache a făcut senzaţie la piscină, în costum de baie

Larisa Iordache, alături de Cristian Chiriţă / Colaj Instagram

Larisa Iordache a făcut senzaţie la piscină, în costum de baie. Fosta mare gimnastă a postat imaginile pe reţelele sociale şi a primit imediat mii de aprecieri. Fanii s-au grăbit să o felicite pe medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 27 de ani, Larisa Iordache s-a dus la Costineşti. L-a avut alături pe iubitul ei, Cristian Chiriţă. Jucătorul de tenis de masă, care în trecut a fost într-o relaţie cu Bernadette Szocs, i-a şi transmis un mesaj emoţionant. „Iubirea mea„, i-a scris Cristian. Răspunsul fostei gimnaste a venit imediat. „Iubire„, i-a scris Larisa. A folosit şi un emoji care înfăţişa o inimă.

Larisa Iordache a făcut senzaţie la piscină, în costum de baie

Larisa a atras toate privirile la piscină şi a arătat că încă este în mare formă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Minunată„, „Să vadă fetele ce înseamnă sportul„, „Totul la superlativ!„, „Eşti forte frumoasă” „Absolut perfectă” au fost câteva dintre comentariile primite de Larisa Iordache de la fani.

Reclamă

Larisa Iordache a fost întrebată dacă are planuri de nuntă şi anunţă că nu se grăbeşte să facă pasul cel mare.

Noi nu prea vorbim așa de planuri, mai mult presa, este nerăbdătoare să ne vadă în această ipostază. Toate la rândul lor pentru că eu nu mă grăbesc niciunde și nici el. Consider că lucrurile care vin lin, curat și de la sine înțeles, lucrurile merg foarte bine.

Având în vedere că a început sezonul nunților și am fost la câteva până acum, văzut câtă bătaie de cap există în spatele unei nunți. Consider că prea multă bătaie de cap nu are rost, la momentul ăsta. Cred că e bine să faci ceva micuț, drăguț, eu așa văd. Ceva mic, draguț cu oamenii care te iubesc necondiționat, care au fost alături de tine în momentele dificile și în momentele în care ai câștigat„, a declarat Larisa Iordache la antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În schimb, Cristian Chiriţă nu s-a ferit a dezvăluit că are în plan să o ceară în căsătorie pe Larisa Iordache, dorind să meargă în faţa altarului cu aceasta cât mai curând.

O să o cer în curând, cu siguranță. Se va întâmpla curând”, a declarat Cristian Chiriţă, pentru fanatik.ro.

Larisa Iordache a dat cărţile pe faţă, după ce s-a afişat cu noul iubit

Larisa Iordache a ţinut să clarifice zvonurile apărute despre un posibil „triunghi amoros”. Fosta gimnastă a vorbit despre începutururile relaţiei cu Cristian Chiriţă.

Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și