Închide meniul

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri fabuloase de la nunta lui Vlad Chiricheş: „Ne-au oprit curentul la 4 dimineaţa! Ne-am dezbrăcat!”

Publicat: 18 ianuarie 2023, 18:15

Reclamă
Adi de la Vâlcea, dezvăluiri fabuloase de la nunta lui Vlad Chiricheş: „Ne-au oprit curentul la 4 dimineaţa! Ne-am dezbrăcat!

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri fabuloase de la nunta lui Vlad Chiricheş

Profimedia

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri fabuloase de la nunta lui Vlad Chiricheş. Celebrul manelist a întreţinut atmosfera la nunta pe care Vlad Chiricheş a făcut-o în 2014, într-un castel din Toscana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi de la Vâlcea a spus că italienii le-a oprit curentul la 4 dimineaţa, însă petrecerea a continuat. Manelistul a rămas uimit şi de tortul de la nuntă pe care l-a avut căpitanul echipei naţionale.

Adi de la Vâlcea, dezvăluiri fabuloase de la nunta lui Vlad Chiricheş

Cred că nunta lui Chiricheș va fi greu de uitat. (n.r.: fotbalistul s-a căsătorit în Toscana în anul 2014). A avut o nuntă foarte mișto într-un castel din Italia. Am fost atunci cu Ștefan Stan, a fost o atmosferă foarte plăcută. Atunci i-am cam speriat pe italieni. Ei nu sunt învățați să petreacă așa cum o facem noi, românii.

Atunci ne-au și întrerupt curentul, pe la 4 și ceva dimineața. Nunta a fost pe o terasă frumos amenajată. Țin minte că de pe la 1 se aranjase tortul, era un tort de vreo doi metri, preparat acolo de față cu noi.
Da, ne simțeam atât de bine încât ne-am urcat acolo, pe sus, unde erau făcliile alea la castel. Ne-am dezbrăcat, am cântat, am dansat, iar italienii văzând asta, pe la 4 dimineața ne-au întrerupt curentul. Au văzut atunci și ei ce înseamnă o petrecere adevărată (n.r.: râde)„, a spus Adi de la Vâlcea pentru fanatik.ro.

Vlad Chiricheş s-a transferat vara trecută la Cremonese

Preşedintele de la Pandurii Tg. Jiu a declarat că în urma transferului lui Vlad Chiricheş, clubul gorjean a încasat suma de 30.000 de euro. Marin Condescu, oficialul formaţiei care este în faliment, a declarat că suma se poate mări, deoarece a fost încasată doar prima tranşă.

Reclamă

Ca infrastructură, cred că suntem printre primele cluburi din țară. Poate va seri altor cluburi, să dea Dumnezeu să fie așa. De exemplu, și anul acesta am încasat pe Chiricheș peste 30.000 de euro din vânzare care s-a făcut în Italia, de la un club la altul.
Și sperăm să mai vină încă o sumă de bani în perioada imediat următoare. Am ajuns la o înțelegere cu clubul italian să nu plătească toți banii într-o singură tranșă”, a declarat Marin Condescu.

Vlad Chricheş a evoluat la Pandurii timp de un sezon şi jumătate, iar în iarna lui 2012 era vândut la FCSB în schimbul a 1,3 milioane de euro. Un an mai târziu, roş-albaştrii urmau să încaseze o sumă colosală, de 9,5 milioane de euro, după ce Tottenham l-a cumpărat pe fundaşul român.

După ce şi-a încheiat aventura la Spurs, fundaşul român a mai evoluat la Napoli şi Sassuolo, iar în prezent joacă la Cremonese. Chiricheş este şi căpitanul echipei naţionale a României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și