Închide meniul
VIDEO

Adi Mutu, imagini spectaculoase în brațele soției. „Briliantul” a încins ringul de dans în noaptea de Revelion. Ce declarație de dragoste i-a făcut Sandrei

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2022, 15:04

Adi Mutu, imagini spectaculoase în brațele soției. „Briliantul a încins ringul de dans în noaptea de Revelion. Ce declarație de dragoste i-a făcut Sandrei

Adi Mutu a făcut show pe ringul de dans, alături de soția Sandra Bachici

Facebook Adi Mutu

  • Adi Mutu, dans spectaculos cu soția lui
  • Sandra Bachici împlinește astăzi 29 de ani

Mutu sărbătorește de două ori mai mult în prima zi din an. Cea de-a treia lui soție, Sandra Bachici a împlinește astăzi 29 de ani. Adi Mutu i-a și făcut o dedicație impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini virale cu Adi Mutu și Sandra Bachici pe ringul de dans

La mulți ani, iubita mea ♥️ Tu ești acea femeie care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale. Te iubesc, frumoasa mea soție!„, a scris Adi Mutu pe contul său de Facebook.

Reclamă

Sandra și Adi Mutu s-au căsătorit în 2017. Au fost cununați atunci de fostul selecționer Cosmin Contra. În același an și-au botezat și băiețelul Tiago.

Adi Mutu este pe punctul de a da marea lovitură și în cariera de antrenor. Este favorit să fie numit selecționerul României. „Briliantul” a purtat negocieri cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță și așteaptă răspunsul final.

Reclamă

Mihai Stoichiţă, ultimele detalii despre viitorul selecționer

Mihai Stoichiţă a oferit ultimele detalii despre viitorul selecționer. Directorul tehnic al FRF a explicat cu cine vor negocia șefii FRF după Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni.

Victor Pițurcă este pe lista FRF, după ce Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au negociat cu Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni. Șefii Federației Române de Fotbal vor negocia cu fostul selecționer la începutul lui 2022.

Nu am discutat încă cu Pițurcă… când să vorbim cu el, de Revelion? Am vorbit cu ceilalți trei (n.r. – Mutu, Iordănescu și Boloni). Pe Boloni l-am simțit un om echilibrat, cu un CV impresionant, cu multă experiență în fotbalul european, care trebuie să redescopere fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Toți trei, Adi, Edi, Loți, au chef de muncă, au optimism și realism în ceea ce privește situația echipei naționale. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei își dorește să fie selecționerul echipei naționale. Sunt dornici să preia această funcție, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment”, a declarat Mihai Stoichiță pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan, convinsă că Adi Mutu va fi selecționerul României

Răzvan Burleanu este în căutarea unui nou selecţioner după ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul la finalul lunii noiembrie şi nu şi-a mai prelungit înţelegerea cu FRF. Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu l-au refuzat pe Burleanu, iar acum şeful FRF ar avea de ales între Adrian Mutu, Ladislau Boloni şi Adrian Ursea. Anamaria Prodan este convinsă că s-a luat deja decizia finală.

Adi Mutu e unul dintre antrenorii foarte buni ai României. Eu cred că Adi va ajunge un antrenor mare. Eu îl ştiu pe Adi de când îşi lua notiţe, la fel ca alţii care stăteau lângă Reghecampf, cum a fost chiar şi Toni Petrea. Aşa era şi Adi, ei vor ajunge antrenori mari. Probabil, peste două săptămâni o să-l anunţe la naţionala României”, a declarat Anamaria Prodan, înainte de a pleca din România.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani
Diverse • 23 mart., 9:05
FOTO
„Așa ai fi nemuritoare!” Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani. Cât de frumoasă este și cum se menține în formă