Închide meniul

Adrian Ilie susţine că I s-a arătat Iisus Hristos! Mărturie uluitoare: „Am plâns foarte tare, eram cu Gică Popescu şi Nicolas”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 14:23

Adrian Ilie susţine că I s-a arătat Iisus Hristos! Mărturie uluitoare: „Am plâns foarte tare, eram cu Gică Popescu şi Nicolas

Adrian Ilie susţine că I s-a arătat Iisus Hristos! Mărturie uluitoare

Adrian Ilie, alături de Ianis Hagi, Gică Hagi, Gică Popescu şi Nicolas Popescu, la Muntele Athos / Instagram

Adrian Ilie susţine că I s-a arătat Iisus Hristos! Fostul atacant al Generaţiei de Aur a făcut mărturii uluitoare despre credinţa pe care o are. „Cobra” a afirmat că L-a văzut pe Fiul Domnului într-o mănăstire din Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie a dezvăluit că Ianis Hagi şi Nicolas Popescu au mers cu el şi cu părinţii lor, Gică Hagi şi Gică Popescu, la Muntele Athos pentru că aşa au dorit ei.

Adrian Ilie susţine că I s-a arătat Iisus Hristos!

Am plâns, foarte tare, o singură dată, în altar, într-o mănăstire din Portugalia, la părintele-stareț Andrei, când am văzut ceva… Pe cineva, de fapt… L-am văzut pe Iisus Hristos…

Era după prima mea înfățișare la Muntele Athos, în 2019… vreo două luni după… Părinții de la Athos mi-au spus să merg în Portugalia… Eram tot cu Gică Popescu și Nicolas, într-o mănăstire românească de lângă Lisabona, singura mănăstire românească din Portugalia, mănăstirea ortodoxă «Adormirea Maicii Domnului» din Aldeia de Santa Margarida”, a declarat Adrian Ilie pentru fanatik.ro.

Adrian Ilie a vorbit şi despre vizita la Muntele Athos pe care au făcut-o, anul acesta, Ianis Hagi şi Nicolas Popescu alături de taţii lor. Sabin Ilie, fratele lui Adi Ilie, a fost şi el alături de ei la Muntele Athos.

Reclamă

Ianis și Nicolas au venit nu aduși de tații lor, așa au vrut ei”

Da, cu bărbații Hagi și Popescu, m-am bucurat să fiu alături de ei, pentru că suntem foarte buni prieteni, iar părintele Pimen a fost foarte bucuros că am venit toți, ne-a spus că am fost mari în fotbal pentru că am avut un har dăruit de Dumnezeu.

Ianis și Nicolas au venit nu aduși de tații lor, așa au vrut ei… mi-a spus Hagi… i-am văzut că au simțit sfințenia și puterea locului…

Și le-am spus și eu ce bine e că au ajuns acolo așa de tineri, uite cât mi-a luat mie ca să ajung în Athos. Cred că dacă ajungeam la vârsta lor, făceam mai multe lucruri… nu vorbesc doar de fotbal, ci și de viața din afara stadionului…

Reclamă 4 / 0/3

Le-am spus că au ocazia să învețe de acum încolo și o să mai vrea să vină, sunt sigur. Iar Ianis asta a spus la plecare, că vrea neapărat să se mai întoarcă în Athos.

Repet, au avut norocul să ajungă la Muntele Sfânt la o vârstă fragedă, nu ca noi, abia la maturitatea împlinită. Au ocazia să înțeleagă mult mai devreme decât noi multe adevăruri din viața de zi cu zi, care să-i ajute în carierele lor de fotbaliști. Iar eu am o vorbă în care cred tare mult: dacă a trebuit să ajungă, au ajuns”, a mai declarat Adrian Ilie pentru sursa citată.

Adi Ilie i-a însoţit pe foştii săi colegi din Generaţia de Aur la Muntele Athos

Adi Ilie, Sabin Ilie, Gică şi Nicolas Popescu, Gică şi Ianis Hagi au fost la Muntele Athos chiar înainte de a începe vara.

Ulterior, Gică Hagi şi Gică Popescu au jucat într-un meci demonstrativ, All Stars România (1995-2023) – Galatasaray Legends. Atât Gică Hagi, cât şi Gică Popescu au evoluat la ambele echipe în meciul caritabil, o repriză la o formaţie şi o repriză la cealaltă.

Imaginile cu aceştia la Muntele Athos au făcut furori pe reţelele de socializare. „Gigi v-a fost fotograf? Felicitări, domnilor!”, a glumit cineva pe Facebook.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și