Închide meniul
Foto

Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului”

Alex Ioniță Publicat: 17 mai 2024, 18:19

Reclamă
Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului”

Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo și Adrian Mutu / Facebook

Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! „Briliantul” i-a făcut un cadou uluitor băiatului său, care a împlinit vârsta de 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Adrian Mutu se află în Arabia Saudită, acolo unde va urmări duelul dintre Al-Nassr și Al-Hilal. Alături de el este și Tiago, fiul său, care nu va uita această vacanță!

Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo!

Cu ocazia zilei de naștere a lui Tiago, Adrian Mutu i-a contactat pe oficialii lui Al-Nassr și a stabilit o întâlnire cu Cristiano Ronaldo!

Superstarul lusitan a făcut o serie de fotografii alături de Adrian Mutu și de Tiago, iar mai apoi i-a oferit puștiului un tricou semnat.

VEZI IMAGINI CU ADRIAN MUTU, TIAGO ȘI CRISTIANO RONALDO ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă 4

„Vizitez Arabia Saudită, iar astăzi am mers la Al-Nassr. Atunci când fiul meu a împlinit vârsta de 7 ani i-am promis că, dacă va fi cuminte, îi voi face cunoștiință cu legenda fotbalului mondial Cristiano Ronaldo.

Astăzi, acel vis a devenit realitate! Îți mulțumesc, prietene, pentru bunătate! În această seară vom vedea împreună derby-ul cu Al Hillal”, a scris Adrian Mutu, pe Facebook.

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic. Antrenorul român, liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, a ajuns în Arabia Saudită, acolo unde a urmărit antrenamentele celor de la Al-Shabab.

Reclamă 4 / 0/3

Acolo evoluează şi Ivan Rakitic, fostul star al Barcelonei. Mutu s-a fotografiat cu vicecampionul mondial din 2018 şi le-a mulţumit celor din cadrul clubului pentru ospitalitate.

Mutu a fost invitat la Al-Shabab de Domenico Teti, directorul sportiv al clubului din Arabia Saudită. El le-a mulţumit şi preşedintelui formaţiei, dar şi antrenorului Vitor Pereira, cel care le-a mai antrenat pe FC Porto, Olympiacos, Fenerbahce, 1860 Munchen, Corinthians sau Flamengo înainte de a ajunge la Al-Shabab.

„În timp ce vizitez Arabia Saudită, am fost ieri la clubul. A fost o plăcere să mă revăd cu prietenul meu, legenda Croaţiei, Ivan Rakitic.

Îi mulţumesc pentru invitaţie directorului sportiv Domenico Teti şi preşedintelui clubului pentru primirea călduroasă. Bineînţeles, îi mulţumesc şi antrenorului Victor Pereira pentru că m-a lăsat să urmăresc antrenamentul. A fost o experienţă frumoasă. Mult succes la meciul de astăzi şi în viitor”, a scris Adrian Mutu, pe Facebook.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
13:44

Irina Begu, învinsă în turul 3 de la Roland Garros 2024. S-a prăbuşit în setul secund cu Varvara Gracheva

13:42

VIDEOHotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote! Unde va juca din toamnă

13:03

Mihai Stoica a anunţat care sunt cele 4 noutăţi din lotul lui FCSB

12:58

FotoIubita lui Jude Bellingham, așteptată pe Wembley la finala Champions League! Este cu 5 ani mai în vârstă decât starul Realului

12:43

Arne Slot e noul manager al lui Liverpool

12:02

A fost marea speranță a FCSB-ului, dar s-a retras din fotbal și s-a înrolat în armată! Decizie radicală luată la 24 de ani

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și