Închide meniul

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă”

Alex Masgras Publicat: 17 mai 2024, 12:24

Reclamă
Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul: „A fost o experienţă frumoasă

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat "Briliantul": "A fost o experienţă frumoasă"

Adrian Mutu, alături de Ivan Rakitic / Facebook Adrian Mutu

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic. Antrenorul român, liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, a ajuns în Arabia Saudită, acolo unde a urmărit antrenamentele celor de la Al-Shabab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo evoluează şi Ivan Rakitic, fostul star al Barcelonei. Mutu s-a fotografiat cu vicecampionul mondial din 2018 şi le-a mulţumit celor din cadrul clubului pentru ospitalitate.

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”

Mutu a fost invitat la Al-Shabab de Domenico Teti, directorul sportiv al clubului din Arabia Saudită. El le-a mulţumit şi preşedintelui formaţiei, dar şi antrenorului Vitor Pereira, cel care le-a mai antrenat pe FC Porto, Olympiacos, Fenerbahce, 1860 Munchen, Corinthians sau Flamengo înainte de a ajunge la Al-Shabab.

„În timp ce vizitez Arabia Saudită, am fost ieri la clubul. A fost o plăcere să mă revăd cu prietenul meu, legenda Croaţiei, Ivan Rakitic.

Îi mulţumesc pentru invitaţie directorului sportiv Domenico Teti şi preşedintelui clubului pentru primirea călduroasă. Bineînţeles, îi mulţumesc şi antrenorului Victor Pereira pentru că m-a lăsat să urmăresc antrenamentul. A fost o experienţă frumoasă. Mult succes la meciul de astăzi şi în viitor”, a scris Adrian Mutu, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

„Cât timp am fost eu acolo, nu am auzit să facă probleme în afara terenului. Am auzit înainte”

Adrian Mutu a fost implicat într-un conflict cu grecul Panagiotis Tachtsidis. Declaraţiile acestuia l-au deranjat foarte tare pe Mutu.

Adrian Mutu i-a amintit lui Tachtsidis ce CV are şi a pus răbufnirea mijlocaşului pe seama vieţii extrasportive pe care o are.

Reclamă

”Cât timp am fost eu acolo, nu am auzit ca el să facă probleme în afara terenului. Într-adevăr am auzit înainte. Aceste ieșiri necontrolate, și nu mă refer neapărat legate de mine, cartonașul și suspendarea luate de pe margine, denotă că nu are o stabilitate emoțională și o viață extrasportivă prea bună.

De aia eu cred că a fost obraznic și a vorbit mintea fără el. Știu că mi-a spus că nu am caracter, nu stau eu să mă caracterizeze Tachtsidis. M-a deranjat când mi-a zis ‘this guy’. Gândește-te că eu am goluri câte meciuri are el în Italia.

Îmi aduc aminte și când am ajuns mister în sus, mister în jos, ‘Il Fenomeno’. Obrăznicia vine când nu ai minte. Unui om fără minte preferi să nu îi dai replica pentru că te trezești în discuții. Cam asta e problema. De multe ori prefer să tac.

Într-adevăr, se vede că are o viață extrasportivă tumultuoasă. E vina clubului. Pentru mine e un act de indisciplină. Sunt și eu o legendă a fotbalului, am scris și pagini de istorie, sunt încă, împreună cu Gică Hagi, golgheterul all time al naționalei. Trebuia sancționat”, declara Adrian Mutu la fanatik.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50 14 iun.

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39 14 iun.

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06 14 iun.

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02 14 iun.

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și