Închide meniul
Foto

Adriana, fiica lui Elias Charalambous, este de o frumuseţe ieşită din comun! Este fotomodel şi „rupe” internetul în două

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 20:27 / Actualizat: 7 aprilie 2024, 11:38

Adriana, fiica lui Elias Charalambous, este de o frumuseţe ieşită din comun! Este fotomodel şi „rupe” internetul în două.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, are cu ce se mândri. Fiica sa, Adriana, este fotomodel. Antrenorul celor de la FCSB mai are un băiat care joacă deja în naţionala U16 a Ciprului.

Adriana, fiica lui Elias Charalambous, este de o frumuseţe ieşită din comun

Adriana Charalambous are o relaţie perfectă cu tatăl său. Aceasta a postat imagini alături de antrenorul de la FCSB care au fost însoţite de mesaje emoţionante. „Cel mai tare tată din lume!”, a scris Adriana Charalambous despre tatăl său. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous

Gigi Becali anunţă că i-a decis viitorul lui Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera a avut prima reacţie după FCSB – Rapid, scor 1-5, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Cipriotul cu licenţă PRO de la FCSB a avut de suferit după ce a ratat şansa de a le aduce roş-albaştrilor primul titlu după opt ani de aşteptare. Charalambous a fost anunţat de patron că salariul îi va fi redus cu 50%, dacă va accepta să rămână la echipă pentru un nou sezon.

Reclamă

Gigi Becali anunţă că a primit un răspuns afirmativ de la Elias Charalambous şi că deja au semnat o nouă înţelegere. Prin urmare, cipriotul de 42 de ani va continua pe banca lui FCSB, alături de Mihai Pintilii.

M-am înțeles cu Charalambous pentru prelungirea contractului. A acceptat noul salariu, iar băiatul a și semnat. Am fost supărat o zi după înfrângerea drastică cu Rapid, dar asta e viața. Nu mai putem să facem nimic acum. Zici că nici nu am fost pe teren cu Rapid, ci doar suporterii noștri în tribune.

Echipa a fost afectată rău psihic după lecția primită de la Hagi și de la Farul. Iar aia e o lecție de fotbal pe care nu trebuie să o uităm niciodată. Hagi a demonstrat încă o dată că știe mult, dar mult fotbal. El era singurul care ne putea întoarce de la 0-2”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Charalambous va încasa 5.000 de euro lunar, de două ori mai puţin decât a primit până acum la FCSB. Totuşi, antrenorul are trecute în contract bonusuri semnificative pentru îndeplinirea obiectivelor.

FCSB a încheiat play-off-ul cu 5 victorii, 2 remize şi 3 înfrângeri. Roş-albaştrii au avut 46 de puncte, cu 7 mai puţin decât liderul Farul.

Elias Charalambous a răbufnit după înfrângerea cu Rapid: „Îmi puneţi mereu aceeaşi întrebare!”

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar, după ce FCSB a pierdut cu 1-5 duelul cu rivalii de la Rapid. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că îşi asumă umilinţa înregistrată de echipă, în faţa giuleştenilor, în ultima etapă a sezonului.

A fost o seară foarte grea pentru noi. Nu mă aşteptam să terminăm aşa sezonul. A fost o săptămână grea, după ce am oerdut la Ovidiu, dar asta nu e o scuză. Vreaă se le cerem scuze fanilor. Rezultatul a fost greu pentru noi. Voiam să jucăm la victorie pentru fani.

Întotdeuna există ziua următoare, ne simţit foarte rău, a fost un rezultat prost, dar trebuie să mergem înainte. Nu vreau să dau vina pe alţii, este responsabilitatea mea. Ieri am spus că sunt mândru de aceşti jucători, şi acum nu vreau să dau în ei. Îmi asum responsabilitatea, încă sunt mândru de jucători, a fost o seară grea.

Eu sunt responsabil pentru acest rezultat. Ştiu că nu e vroba doar de mine, suntem un colectiv. A fost o atmosferă dificilă pe parcursul săptămânii. Suntem profesionişti, trebuie să mergem mai departe.

De când am venit aici, cred că am făcut multe lucruri bune, dar am „distrus” totul în ultimele două meciuri. Am suferit mult, şi eu voi suferi mult după acest final, dar există şi ziua următoare.

Reclamă

(N.r. Rămâneţi la FCSB?) Cred că e prea mult, întrebați prea mult, îmi puneți mereu aceeași întrebare, nu trebuie să repet. Am spus-o deja că rămân”, a declarat Elias Charalambous, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Adriana, fiica lui Elias Charalambous, este de o frumuseţe ieşită din comun
  • Este fotomodel şi „rupe” internetul în două

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și