Închide meniul

Elias Charalambous, mesaj clar după FCSB – Rapid 1-5: „Sunt responsabil pentru acest rezultat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2023, 23:13

Elias Charalambous, mesaj clar după FCSB – Rapid 1-5: „Sunt responsabil pentru acest rezultat!

Elias Charalambous, mesaj clar după FCSB - Rapid 1-5

Elias Charalambous / foto FCSB TV

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar, după ce FCSB a pierdut cu 1-5 duelul cu rivalii de la Rapid. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că îşi asumă umilinţa înregistrată de echipă, în faţa giuleştenilor, în ultima etapă a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut categoric duelul cu Rapid, din ultima etapă a sezonului. Roş-albaştrii au încheiat pe locul doi această ediţie de Liga 1, în spatele campioanei Farul, în timp ce giuleştenii s-au clasat pe cinci.

Elias Charalambous, mesaj clar după FCSB – Rapid 1-5

Elias Charalambous a declarat că nu se aştepta ca FCSB să încheie în aşa manieră sezonul de Liga 1. Acesta susţine că s-au făcut numeroase progrese la echipă, însă totul s-a năruit în ultimele două runde, cu înfrângerile suferite cu Farul şi Rapid.

De asemenea, tehnicianul cipriot susţine că pentru jucătorii săi, a fost o săptămână extrem de dificilă, după ce au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

„A fost o seară foarte grea pentru noi. Nu mă aşteptam să terminăm aşa sezonul. A fost o săptămână grea, după ce am oerdut la Ovidiu, dar asta nu e o scuză. Vreaă se le cerem scuze fanilor. Rezultatul a fost greu pentru noi. Voiam să jucăm la victorie pentru fani.

Reclamă

Întotdeuna există ziua următoare, ne simţit foarte rău, a fost un rezultat prost, dar trebuie să mergem înainte. Nu vreau să dau vina pe alţii, este responsabilitatea mea. Ieri am spus că sunt mândru de aceşti jucători, şi acum nu vreau să dau în ei. Îmi asum responsabilitatea, încă sunt mândru de jucători, a fost o seară grea.

Eu sunt responsabil pentru acest rezultat. Ştiu că nu e vroba doar de mine, suntem un colectiv. A fost o atmosferă dificilă pe parcursul săptămânii. Suntem profesionişti, trebuie să mergem mai departe.

De când am venit aici, cred că am făcut multe lucruri bune, dar am „distrus” totul în ultimele două meciuri. Am suferit mult, şi eu voi suferi mult după acest final, dar există şi ziua următoare.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Rămâneţi la FCSB?) Cred că e prea mult, întrebați prea mult, îmi puneți mereu aceeași întrebare, nu trebuie să repet. Am spus-o deja că rămân”, a declarat Elias Charalambous, pentru digisport.ro.

FCSB – Rapid 1-5

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7.

Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0. În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid.

În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye.

Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și