Închide meniul
Foto

Adriano, petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani! Fosta soție nu l-a uitat: „Să-mi trimiți actele de divorț, idiotule!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 21:02 / Actualizat: 18 februarie 2023, 21:33

Adriano, petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani! Fosta soție nu l-a uitat: „Să-mi trimiți actele de divorț, idiotule!”

Adriano, petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani

Adriano și Raquel Bastos / Instagram

Adriano a dat o petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani. Fostul mare fotbalist brazilian s-a refugiat în brațele unei frumoase roșcate, la doar două luni după ce s-a despărșit de soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriano a postat pe conturile sale de socializare mai multe imagini de la petrecerea dată de ziua sa. Brazilianul „a aruncat” 3.000 de euro doar pe sticlele de șampanie. Alături de el, prieteni de-ai săi, dar și un model, Raquel Bastos, au sărbătorit pe iahtul de lux închiriat de fostul atacant.

Adriano, petrecere luxoasă alături de un model în ziua în care a împlinit 41 de ani! Fosta soție nu l-a uitat: „Nu uita să-mi trimiți actele de divorț!”

Micaela Mesquita, fosta soție a lui Adriano, nu l-a uitat pe acesta de ziua sa, dar a ținut să-i transmită un mesaj clar. Furioasă după ce a văzut imaginile cu noua cucerire a brazilianului, Micaela s-a răzbunat trimițându-i un mesaj tranșant.

„Oh, ce frumos…Îți doresc toată fericirea din lume. Adriano, acum trimite-mi actele de divorț. Chiar dacă suntem despărțiți, nu voi uita niciodată ziua de azi. La mulți ani! Ție, ție, idiotule! Îți urez numai bine, chiar dacă te rănește să auzi asta, dar chiar îți doresc tot binele din lume”, i-a transmis fosta soție lui Adriano.

Adriano s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile după ce s-au căsătorit. Gestul incredibil care a dus la divorţ

Adriano, fostul mare atacant brazilian, s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile de la căsătorie. Fostul atacant este cel care a produs ruptura.

Reclamă

Adriano a plecat cu nişte prieteni să vadă ,meciul dintre Brazilia şi Elveţia, însă s-a întors după două zile.

Micaela Mesquita (25 de ani), soţia sa, nu a putut să treacă peste această escapadă şi a decis să se despartă de soţul său, chiar dacă au trecut doar 24 de zile de a căsătorie, scriu cei corrieredellosport.it. Adriano şi Micaela urmau să facă şi petrecerea de untă, însă aceasta a fost anulată.

În timp ce era într-o relaţie cu o studentă de la medicină, Adriano se întâlnea şi cu actuala soţie. Adriano își vânduse vila în care locuia, cu 1.3 milioane de euro, și se mutase într-un hotel de lux pentru a se putea întâlni cu ambele femei, fără ca acestea să ştie una de alta. Plătea 12.000 de euro pe lună pentru apartamentul prezidențial și avea grijă ca Micaela să îl viziteze numai când Victoria era în oraşul natal, Itaperuna, aflat la cinci ore şi jumătate distanţă de mers cu maşina.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul s-a retras în 2016, după o carieră uriaşă în care a jucat pentru Flamengo, Inter, Fiorentina, Parma, Sao Paolo, AS Roma, Corinthians, Atletico Paranaense şi Miami United.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și