Închide meniul
Foto

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a împlinit 20 de ani. Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă

Publicat: 30 iulie 2023, 18:09

Reclamă
Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a împlinit 20 de ani. Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a împlinit 20 de ani

Alessia Năstase şi Ilie Năstase / Colaj Instagram/Profimediaimages

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a împlinit 20 de ani. Fostul mare jucător de tenis are cu ce se mândri! Tânăra pe care o are din mariajul cu Amalia Năstase şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a primit un mesaj special de la mama ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

20 de ani este vârsta la care totul e magic, e iubire, e bucurie şi fericire. Să le ai pe toate în viaţa ta ţi să ştii că te iubim enorm, Alessia Năstase. Laaaaaa muuuulţi aaaaani!„, a fost mesajul transmis, pe contul ei de Instagram, de Amalia Năstase.

Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a împlinit 20 de ani

Fosta soţie a lui „Nasty” a postat şi un colaj cu mai multe imagini în care apare fiica ei, în diferite momente ale vieţii. „Cum a trecut timpul atât de rapid?„, s-a întrebat Amalia Năstase. „Te iubesc„, i-a comentat Alessia.

View this post on Instagram


A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase)

Reclamă

Alessia Năstase este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea studiază la Paris, în domeniul artei. A plecat cu o bursă în Franţa şi şi-a făcut mândră părinţii. Este o prezenţă activă şi pe reţelele sociale.

Încă de când avea 17 ani, Alessia a avut o expoziţie dedicată tenisului. „Frumos din partea ei că s-a gândit la mine. Se putea gândi la Țiriac„, a declarat Ilie Năstase când a aflat că a fost „muză” pentru Alessia.

Prima lucrare a Alessiei a fost cumpărată chiar de miliardarul Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

E o lucrare care arată vreo 10 sau 11 poze cu tata de când juca. Am folosit citate din cartea lui, din autobiografia lui„, a declarat Alessia Năstase.

Nici nu pot să explic cât de mândră sunt de Alessia pentru că toate aceste lucrări sunt făcute fără ca eu să știu„, a spus și Amalia Năstase, mama Alessiei.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Alessia şi-a făcut un tatuaj cu tatăl ei

Alessia Năstase a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a făcut un tatuaj care îl reprezintă pe tatăl ei. Alessia a creat singură desenul pe baza căruia a fost realizat tatuajul. Ilie Năstase apare cu o rachetă de tenis în mâna dreaptă şi o umbrelă în mâna stângă.

Mama Alessiei, Amalia, a făcut public tatuajul pe reţelele sociale. Tânăra este pasionată de pictură încă din copilărie. Ilie Năstase s-a declarat mândru de fiica sa, care nu are nevoie de banii lui. „N-are nevoie de mine”, a spus acesta.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și