Închide meniul
Foto

Cum arată fiica de 18 ani a lui Ilie Năstase. Şi-a făcut un tatuaj cu tatăl ei, pe care chiar ea l-a desenat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 17:03

Cum arată fiica de 18 ani a lui Ilie Năstase. Şi-a făcut un tatuaj cu tatăl ei, pe care chiar ea l-a desenat

hepta

Ilie Năstase

Fiica de 18 ani a lui Ilie Năstase, Alessia, a luat o decizie emoţionantă. Şi-a făcut un tatuaj care îl reprezintă pe tatăl ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată fiica de 18 ani a lui Ilie Năstase

Alessia a creat singură desenul pe baza căruia a fost realizat tatuajul. Ilie Năstase apare cu o rachetă de tenis în mâna dreaptă şi o umbrelă în mâna stângă.

Tatuaj Alessia Năstase
Facebook

Mama Alessiei, Amalia, a făcut public tatuajul pe reţelele sociale. Tânăra este pasionată de pictură încă din copilărie.

Ea va studia artă, media şi tehnologie la o facultate de design de la Paris, Parsons, unde a primită bursă. Tănase are şi un cont de Instagram, unde este urmărită de mii de fani.

Recent, Ilie Năstase s-a declarat mândru de fiica sa, care nu are nevoie de banii lui. „N-are nevoie de mine”, a spus acesta.

Reclamă

Ilie Năstase vrea statuie

Năstase ar vrea un omagiu şi de autorităţile din România. Fostul lider ATP a cerut o statuie într-un loc circulat din Bucureşti.

Ilie Năstase vrea statuie pentru realizările pe care le-a avut în cariera sa. „Nasty” a mai spus că şi Nadia Comăneci ar trebui să aibă parte de aşa ceva.

Gică Hagi a fost primul mare sportiv din istoria României care a cerut, în urmă cu 23 de ani, să i se facă o statuie lui, dar şi colegilor din „Generaţia de Aur”.

Reclamă 4 / 0/3

„România nu acordă niciun respect campionilor! Nadia Comăneci nu are statuie, o are în America! Eu încerc de nu știu câte luni să mă apropii de primarul Capitalei, mi-a făcut Ciprian Marica o statuie, care îmi este naș. Vreau să o pun și eu acolo unde trece lumea. Să o țin eu și să mă uit în fiecare zi la ea și la trofeele mele! Nici nu mai intru în camera cu trofee, parcă mă răscolește, parcă intru la pușcărie. Sunt un prizonier al acestor trofee.

Și vreau să le împărtășesc cu toată lumea, dacă să se poate! Dacă nu, pun un lacăt și le închid”, a declarat Ilie Năstase, conform Digisport.

Ilie Năstase, milionar din tenis

Primul lider ATP din istorie a anunţat că a stat la baza schimbărilor uriaşe prin care a trecut sportul alb. Năstase a povestit şi un moment amuzant. I-a încurcat pe fraţii Adolf „Adi” Dassler şi Rudolf „Rudi” Dassler.

„Aveam 20 de ani, eram la Roland Garros. Înaintea noastră era si mai sărăcăcios turneul. Cei de dinainte jucau cu pantaloni lungi. Cu Lacoste m-am împrietenit cu două săptămâni înainte de a începe Roland Garros. Dl Lacoste avea obiceiul să vină să stea mai în față, acolo, în primul rând. I-a plăcut de mine și în vestiar când m-am dus, era acolo, mă căuta să joc cu echipamentul lui. Cu crocodilul. Am jucat un an sau doi cu crocodilul. După aceea am jucat cu Fred Perry, apoi mai târziu cu Adidas.

Stăteam la Bruxelles și un prieten de-al meu, care a fost jucător belgian, era managerul meu. Eram reprezentat de o companie foarte cunoscută în sport, Mark McCormack îl chema, și el era reprezentantul Europei. Și a spus că am putea avea șanse să mergem la Adidas. Am mers cu mașina, am găsit strada. Se numea Herzogenaurach orașul. Când am intrat acolo, în sediu, am spus bună ziua, vreau la domnul Dassler, la Adidas. Fata de acolo a spus, sunteți sigur? Aici e Puma? E fratele dânsului. Atunci, jucătorii nu aveau contract cu o singură firmă. Racheta era de un fel, teneșii de la altă companie, echipamentul de la altă companie.

El a fost primul din industria sportivă care a spus că vrea să îl ia pe unul și să îl îmbrace de sus până jos, și chiloții să fie de la el. Și eu am fost primul jucător de tenis”, a declarat Ilie Năstase.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și