Închide meniul
Foto

Alex Băluță s-a căsătorit! A avut nunta chiar în ziua meciului Muntenegru – România 2-0

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2022, 16:06 / Actualizat: 5 iunie 2022, 18:14

Alex Băluță s-a căsătorit! A avut nunta chiar în ziua meciului Muntenegru – România 2-0

Dina Băluță și Alex Băluță s-au căsătorit

Diana Băluță, alături de Alex Băluță / Instagram Alexandru Băluţă

Alex Băluță s-a căsătorit. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a făcut nunta chiar în ziua meciului Muntenegru – România 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Băluță a postat pe Instagram mai multe fotografii și videoclipuri de la marele eveniment. El și Diana Băluță aveau nunta pregătită de doi ani, dar pandemia le-a dat planurile peste cap.

Alex Băluță s-a căsătorit în ziua meciului Muntenegru – România 2-0

Băluță nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din iunie din liga națiunilor, astfel că a avut timp să-și pregătească nunta în detaliu.

Acesta s-a distrat pe cinste la nuntă, unde a avut invitați unul și unul. Atmosfera a fost întreținută de artiști precum Pepe, Theo Rose, Adi Vijelie, Liviu Vârciu și Andrei din trupa ”Alb-Negru”.

România a fost învinsă de Muntenegru în primul meci din ediția de Nations League și e pe ultimul loc în grupă. Tricolorii vor juca în partida următoare cu Bosnia, în direct pe Antena 1, marți, de la 21:45.

Reclamă

Soţia lui Alexandru Băluţă, reacţie nervoasă la adresa lui Edi Iordănescu

În martie, când Alex Băluță a ratat convocarea, Diana Băluţă l-a acuzat pe Edi Iordănescu că nu este interesat de forma sportivă a jucătorilor. Mesajul transmis de ea pe reţelele sociale a fost extrem de tranşant.

Aș putea spune multe, dar mă abțin și de data asta! Visăm la rezultate frumoase de la ECHIPA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, dar convocările sunt făcute cu ochii închiși fără a se ține cont de rezultate, goluri, dorință, muncă, etc ! (nu mă refer la toți )”, a scris Diana Băluță pe contul ei de Facebook.

Alexandru Băluţă are şase selecţii la prima reprezentativă şi un gol marcat, în confruntarea România – Chile, scor 3-2. Ultima lui convocare datează din luna iunie a anului trecut, când Mirel Rădoi l-a trimis pe teren 10 minute în super-amicalul Anglia – România, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Recomandări
  • Alex Băluță s-a căsătorit
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”