Închide meniul

Alex Dolgopolov, mesaj sfâşietor după ce ruşii au bombardat gara din Kramatorsk, plină cu mii de civili!

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2022, 8:09

Alex Dolgopolov, mesaj sfâşietor după ce ruşii au bombardat gara din Kramatorsk, plină cu mii de civili!

Alex Dolgopolov, mesaj sfâşietor după ce ruşii au bombardat gara din Kramatorsk

Profimedia

  • Alex Dolgopolov, mesaj sfâşietor după ce ruşii au bombardat gara din Kramatorsk
  • Peste 50 de persoane au fost ucise

Soldații ruși continuă să atace Ucraina, la ordinele lui Vladimir Putin. Rușii au bombardat gara din Kramatorsk, iar zeci de persoane au fost ucise. Alex Dolgopolov (33 de ani), fostul jucător de tenis ucrainean, a postat un mesaj sfâşietor în mediul online, după ce a aflat teribila veste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Armata lui Vladimir Putin a bombardat vineri gara din Kramatorsk. Rușii au lovit cu două rachete gara din estul Ucrainei, unde se aflau mii de civili care încercau să fugă cu trenul din calea războiului.

Alex Dolgopolov, mesaj sfâşietor după ce ruşii au bombardat gara din Kramatorsk, plină cu mii de civili! Peste 50 de persoane au fost ucise

Potrivit autorităților din Ucraina, citate de CNN, peste 50 de cetățeni au decedat în atacul respectiv, inclusiv 5 copii. Alte 98 de persoane au fost rănite grav și au fost transportate de urgență la spital: 16 copii, 46 de femei și 36 de bărbați.

Reclamă

Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei, a anunțat că, în total, aproximativ 300 de civili au fost răniți în bombardamentele din gara din Kramatorsk.

Alex Dolgopolov a fost extrem de afectat de imaginile terifiante din gară. Fostul jucător ucrainean a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Reclamă

„Barbarii ruși au lovit gara Kramatorsk, plină cu mii de civili care încercau să evacueze zona. Da, ei știau că avea loc o evacuare în zonele respective și, ca întotdeauna, au atacat civilii.”, a scris Alex Dolgopolov, pe contul de Twitter.

La rândul său, Volodymyr Zelensky a vorbit despre incidentele terifiante petrecute în gara din Kramatorsk.

„Armata rușilor a bombardat gara. Există martori, videoclipuri, rămășițe ale rachetelor și oameni decedați. Oamenii au format mulțimi și așteptau să vină trenul pentru a fi evacuați într-o zonă sigură. De ce a trebuit să-i atace pe civili cu rachete? De ce are loc o astfel de cruzime?!”, a transmis Volodymyr Zelensky, într-un comunicat adresat Parlamentului din Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Război în Ucraina | Vasili Hamutovski, apel disperat

Pe Vasili Hamutovski, fostul portar din Ghencea, războiul l-a prins în Ucraina. El a trăit ororile și îi roaga pe români să-i ajute pe ucraineni. Hamutovski e din Belarus și spune că toți oamenii din țara lui sustin Ucraina, deși presedintele e prieten cu Putin.

Prins de război în Ucraina, unde era antrenor cu portarii, Hamutovski s-a adăpostit în buncăre din calea bombelor. După nouă zile traumatizante, fostul portar din Belarus și-a luat soția și copiii și a fugit în Polonia.

„Am văzut astea numai în filme, în al doilea război mondial, că se poate întâmpla așa ceva. Noaptea să asculți sirene, bombe și toți oamenii coborau la subsol. M-am speriat pentru familie și pentru copii”, a spus Hamutovski.

Soția și copiii au plecat în Belarus, iar Hamutovski a venit în Romania. Fostul portar din Ghencea a avut probleme în țara lui, pentru că a strigat împotriva președintelui Lukaşenko, prietenul lui Putin.

„Cine e de vina, cine a început razboiul ăsta, răspunde și în viață, și pe viața lui, pe urma pentru Dumnezeu! Omoară oamenii, femei, copii. Soția mea plange tot timpul”, a mai spus Hamutovski.

Vasili Hamutovski are o singura rugaminte pentru toti romanii.

„Dacă vin copii din Ucraina, ajutați-i, vă rog! Pentru că ei au fugit din razboi. Aveți o inimă mare în Romania, fiindcă ajutați”, a adăugat Hamutovski.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024