Închide meniul
Video

Alexandra Cătineanu a lăsat handbalul şi a devenit antrenoare de fitness. Povestea fostei coechipiere a Cristinei Neagu: „Am 20 de tatuaje!”

Reclamă

Publicat: 25 aprilie 2023, 21:01

Alexandra Cătineanu a lăsat handbalul şi a devenit antrenoare de fitness

Alexandra Cătineanu a fost coechipiera Cristinei Neagu / AntenaSport

Alexandra Cătineanu a lăsat handbalul şi a devenit antrenoare de fitness. Povestea fostei coechipiere a Cristinei Neagu de la naţionala României, care s-a accidentat grav, la ligamente şi menisc, la Campionatul European din Turcia, din 2007.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost cea mai bună tânără extremă din Europa şi e convinsă că ar fi putut câştiga cel puţin patru Baloane de Aur, ca Neagu, cea mai titrată handbalistă din istorie. Alexandra Cătineanu a renunţat la visul ei din cauza unei accidentări, dar a reuşit cu fitnessul.

Alexandra Cătineanu a lăsat handbalul şi a devenit antrenoare de fitness

Alexandra Cătineanu a fost una dintre cele mai talentate tinere handbaliste din generaţia Cristinei Neagu, însă o accidentare i-a stopat cariera la 17 ani.

(Reporter: Crezi că ai fi ajuns la nivelul Cristinei Neagu de acum, sau ai fi reuşit să treci?) Tind să cred că da, mi-ar fi plăcut. Ştiu că eram talentată„, a declarat Alexandra Cătineanu pentru AntenaSport.

Alexandra a devenit instructor personal de fitness şi nu ar refuza o ofertă de la CSM Bucureşti sau Rapid.

Reclamă

Dacă voi dori să fac o schimbare, cu siguranţă mă voi întoarce la handbal„, a mai precizat ea.

Părinţii au îndopat-o cu bunătăţi de Paşte, iar Alexandra a dat buzna în sala de fitness după Sărbători.

Îmi place carnea de miel, pentru că o face tata foarte bună şi îmi place pasca. Cu astea două mă lupt aşa, să spunem (n.r. se amuză). (Reporter: Ce le-ai recomanda oamenilor să facă acum, după Sărbători?) Să nu mai găsească scuze!„, a spus Cătineanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a făcut o pasiune şi pentru tatuaje.

Am în jur de 20 şi nu cred că o să mă opresc. Aici este o libelulă„, a declarat fosta handbalistă.

Alexandra Cătineanu, dezvăluiri teribile despre accidentarea care i-a curmat visul

Alexandra Cătineanu a făcut dezvăluiri absolut teribile despre cel mai greu moment din viaţa ei. Fosta campioană de handbal, dar şi fostă concurentă la Chefi la cuţite a vorbit anul trecut, la AS.RO LIVE, despre accidentarea care i-a pus capăt carierei.

În 2005 am fost cea mai bună extremă din Europa. La un Campionat European din Turcia s-a produs inevitabilul, accidentarea. Mi-a fugit genunchiul, ligamentele praf, meniscul, tot ce s-a putut s-a făcut praf. Nu a fost în mintea mea că m-am accidentat şi că s-a terminat totul. Speram să mă recuperez. Doi ani de zile au fost operaţii peste operaţii.

Apoi, au apărut alte complicaţii. După doi ani de încercări mi-am dat seama că nu sunt bine. Erau dureri, nu aveam stabilitate în genunchi. Şi după primele două operaţii şi complicaţiile pe care le-am avut am intrat în teren. Două săptămâni piciorul a dus bine cu orteză şi cu tijă. Am simţit că sunt bine, dar nu era în regulă. Nu mai eşti acelaşi, e teama aceea că o poţi păţi din nou. Sunt traume, când mi-am rupt prima dată piciorul am văzut negru în faţa ochilor şi am crezut că s-a terminat lumea. Eram jos şi nu ştiam ce mi se întâmplă”, a dezvăluit fosta concurentă de la Chefi la cuţite.

Alexandra Cătineanu a fost desemnată, în 2005, cea mai bună extremă stânga din handbalul feminin european, la juniori.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și