Închide meniul
Foto

Alexandra Stan ar fi îndrăgostită de un fotbalist mai tânăr cu 9 ani decât ea: „A pus ochii pe el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2023, 10:18

Reclamă
Alexandra Stan ar fi îndrăgostită de un fotbalist mai tânăr cu 9 ani decât ea: „A pus ochii pe el!”

Alexandra Stan ar fi îndrăgostită de portarul de la Fenerbahce

Colaj Instagram

Alexandra Stan ar fi îndrăgostită de un fotbalist mai tânăr cu 9 ani decât ea. Presa din Turcia avansează varianta unei posbile relaţii pe care cântăreaţa din România ar avea-o cu Altay Bayindir, portarul celor de la Fenerbahce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Stan nu ezită să pozeze pe reţelele de socializare în tricoul celor de la Fenerbahce. Mai mult, aceasta merge pe stadion ori de câte ori are ocazia. Mai mult, aceasta s-a mândrit şi cu un tricou primit de la echipa sa favorită.

Alexandra Stan ar fi îndrăgostită de un fotbalist mai tânăr cu 9 ani decât ea

„Fenerbahce mi-a adus acest tricou minunat. Și eu eram îmbrăcată în galben. Care erau șansele? Cred că acum sunt parte din echipă”, anunţa Alexandra Stan pe reţelele de socializare.

Presa de cancan din Turcia susţine că românca de 33 de ani a pus ochii pe portarul de 24 de ani de la Fenerbahce, Altay Bayindir. „Alexandra a pus ochii pe Altay Bayindir, portarul lui Fenerbahçe”, au scris cei de la Takvim.

Altay Bayindir, care este portar titular la Fenerbahce, are o cotă de piaţă de 13 milioane de euro. În prezent, Fenerbahce se află pe locul al doilea în clasament, la 7 puncte în spatele liderului Galatasaray, care are şi un meci mai mult disputat.

Reclamă

Fenerbahce a câştigat în istoria sa 19 titluri de campioană, 6 Cupe ale Turciei şi 9 Supercupe ale Turciei.

Mircea Lucescu, dorit de echipa preferată a Alexandrei Stan

Mircea Lucescu a vorbit despre oferta primită de la Fenerbahce, unul dintre cele mai importante cluburi din Turcia. Lucescu a dezvăluit că Fenerbahce a vrut să-l aducă în primăvara acestui an, după izbucnirea războiului din Ucraina, însă „Il Luce” nu a vrut să o părăsească pe Dinamo Kiev.

„Cu Fenerbahce am fost mereu într-o relație de a putea fi antrenorul lor. Am o relație bună cu președintele lor. După anul foarte bun la Dinamo Kiev, Fenerbahce a făcut din nou o încercare, dar e greu să accept, nu pot să las o echipă după doar un an de activitate”, a spus Mircea Lucescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a detaliat motivele pentru care a refuzat oferta celor de la Fenerbahce.

„De ce am refuzat să plec? Nu-i pot trăda pe acești oameni. Fenerbahce m-a vrut, dar am spus nu. Locul meu este aici. După aproape un an de război, conflictul pare ceva normal acum. Cum trăiești? Cu frică. Te uiți pe cer și te gândești că în orice moment poți să vezi o rachetă.

Auzim acele sunete ale avioanelor când jucăm, pentru că e clar că nu avem spectatori și e liniște. Jucăm până alarmele sună, după trebuie să așteptăm o oră ca situația să fie sub control. Nu știu cine ar fi făcut așa sacrificii în locul meu, dar mă simt bine cu decizia luată”, spunea, anul trecut, Mircea Lucescu pentru Tuttomercatoweb.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și