Închide meniul

Mircea Lucescu a avut ofertă de a pleca de la Dinamo Kiev: „Nu-i pot trăda pe acești oameni!” Echipa care l-a dorit antrenor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 decembrie 2022, 20:50

Mircea Lucescu a avut ofertă de a pleca de la Dinamo Kiev: „Nu-i pot trăda pe acești oameni! Echipa care l-a dorit antrenor

Mircea Lucescu a avut ofertă de a pleca de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu este antrenorul celor de la Dinamo Kiev / Profimedia Images

Mircea Lucescu a avut ofertă de a pleca de la Dinamo Kiev. Antrenorul român a spus că turcii de la Fenerbahce l-au ofertat să vină antrenor.Mircea Lucescu a refuzat oferta turcilor şi a preferat să rămână în mijlocul războiului din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu nu i-a lăsat pe cei de la Dinamo Kiev la greu. Antrenorul român a avut ofertă de la una din marile echipe din Turcia: Fenerbahce.

Mircea Lucescu a avut ofertă de a pleca de la Dinamo Kiev

„De ce am refuzat să plec? Nu-i pot trăda pe acești oameni. Fenerbahce m-a vrut, dar am spus nu. Locul meu este aici. După aproape un an de război, conflictul pare ceva normal acum. Cum trăiești? Cu frică. Te uiți pe cer și te gândești că în orice moment poți să vezi o rachetă.

Auzim acele sunete ale avioanelor când jucăm, pentru că e clar că nu avem spectatori și e liniște. Jucăm până alarmele sună, după trebuie să așteptăm o oră ca situația să fie sub control. Nu știu cine ar fi făcut așa sacrificii în locul meu, dar mă simt bine cu decizia luată”, a spus Mircea Lucescu pentru Tuttomercatoweb.

Mircea Lucescu, la Rapid? Dan Șucu a dat răspunsul pe loc: „O să discut!”

Mircea Lucescu, la Rapid? Despre acest scenariu răsunător a fost întrebat chiar Dan Șucu, co-finanțatorul clubului din Giulești. Omul de afaceri a oferit un răspuns pe loc, arătându-se extrem de interesat de această posibilitate.

Reclamă

„Il Luce” a scris istorie la Rapid, după ce a adus în palmaresul clubului al doilea titlu de campioană a României, în 1999. Dan Șucu a anunțat că va discuta cu ceilalți oameni din conducere posibilitatea ca Mircea Lucescu să revină la Rapid în următorii ani.

„Nu-l cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu, doar din ce am văzut ca rezultate. Un om cu rezultatele dânsului nu poate să nu fie un beneficiu pentru orice club din România și în principal pentru Rapid.

Mircea Lucescu creează o structură, o fundație pe baza căreia poți construi mai departe. Este interesantă informația (n.r. – Mircea Lucescu s-ar putea să nu mai continue în Ucraina), sigur o s-o discut cu colegii mei”, a spus Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a fost lăudat de Fred

Mircea Lucescu a fost lăudat de Fred, fostul său jucător de la Şahtior Doneţk. „Il Luce” i-a transmis acestuia să ia Cupa Mondială cu Brazilia şi răspunsul actualului fotbalist al lui Manchester United a venit.

”Îi mulțumesc lui Mircea Lucescu! E un om deosebit, care m-a ajutat enorm în cariera mea la Șahtior. Îi urez tot succesul din lume.

Am multe amintiri frumoase, e un om care m-a ajutat foarte mult să ajung unde sunt acum, a fost primul meu antrenor în Europa și nu am decât recunoștință pentru el și îi urez mult succes.

Îi mulțumesc pentru mesaj, e un om deosebit. Vom încerca să câștigăm Cupa. Mult succes, Mircea Lucescu!”, a spus Fred, citat de playsport.ro.

Recomandări
  • Mircea Lucescu a avut ofertă de a pleca de la Dinamo Kiev
  • Fenerbahce l-a dorit pe antrenorul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și