Închide meniul
Foto

Alin Petrache a răbufnit după ce fanii lui Dinamo au rupt scaune pe stadionul Arcul de Triumf: „În 2 ani și jumătate nu am pățit asta!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 10:10

Reclamă
Alin Petrache a răbufnit după ce fanii lui Dinamo au rupt scaune pe stadionul Arcul de Triumf: „În 2 ani și jumătate nu am pățit asta!”

Alin Petrache este preşedintele Federaţiei Române de rugby

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Alin Petrache a avut o reacție dură după ce fanii lui Dinamo au rupt scaune pe stadionul Arcul de Triumf. Șeful Federației Române de Rugby a anunțat că vinovații trebuie să plătească pentru distrugeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Supărarea mea cea mai mare a fost că în 2 ani și jumătate nu am avut un scaun rupt, e normal că ne-am supărat. Vorbim de niște scăpări. Sincer, nu mă deranjează acele scaune rupte, ci faptul că nu am avut nicio problemă în 2 ani și jumătate. Dinamo trebuie să plătească pentru un comportament pe care clubul nu-l îmbrățișează. Astea nu fac onoare sportului.

Alin Petrache, reacție dură după ce fanii lui Dinamo au rupt scaune pe stadionul Arcul de Triumf

Înțeleg frustrările oamenilor, dar cred că ar trebui să se înțeleagă că FRR a cheltuit sume care depășesc milioane de euro. Suntem la peste 4,5 milioane de euro investiți pentru a ne bucura de acea arenă. Cineva a făcut studiile de acolo, pentru autorizații, noi am fost acei oameni, mă refer la Federație. Noi nu avem infrastructură în rugby, de asta spun că merităm o arenă a rugby-ului.

Cu siguranță că există oameni care trebuie să fie educați. Și la rugby, acum 10-12 ani, când juca naționala, aveam spectatori care se comportau într-un anume fel. Suporterul de rugby te mai apostrofează, dar elegant. Stadionul Arcul de Triumf se va întoarce în patrimoniul rugby-ului românesc pentru 49 de ani, așa cum am avut și înainte de renovarea și construcția noului proiect. Complexul rămâne la dispoziția sportului românesc, este un complex benefic, clinică de recuperare, de refacere, un hotel”, a spus Alin Petrache, conform sptfm.ro. 

Dinamo se apără după ce fanii au provocat dezastru pe stadionul Arcul de Triumf

Oficialii lui Dinamo au emis un comunicat oficial, după ce fanii au provocat daune pe stadionul Arcul de Triumf, la partida cu Sepsi. „Câinii” se apără, şi susţin că pagubele sunt „minore”, însă vor fi achitate integral de către club.

Reclamă
Reclamă

Administratorul special al roş-albilor, Vlad Iacob, susţine că pagubele care s-au soldat după confruntarea cu Sepsi vor fi achitate integral de către club, şi mai mărturiseşte că atât jucătorii, cât şi staff-ul au „curăţat integral vestiarul”.

Fanii lui DInamo au vandalizat stadionul Arcul de Triumf

Au fost publicat mai multe imagini (VEZI GALERIA FOTO de mai jos), după primul meci de fotbal intercluburi jucat pe arena de 7.500 de locuri, obișnuită cu meciurile de rugby.

Așa cum se observă din imaginile publicate de Prosport, mai multe scaune din tribunele stadionului au fost rupte la partida disputată de Dinamo, din postura de echipă gazdă, împotriva lui Sepsi.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:28

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. L-a clasat pe Vinicius doar pe locul 3. Pe cine vede drept favorit

22:04

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile: „L-au văzut doi specialiști!”

21:59

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK 0-0 în Europa League! Manchester United joacă ACUM. Meciurile serii

21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

20:41

Mihai Stoica l-a făcut praf pe un fost arbitru român: „Lăsaţi-mă cu el! Spune nişte bazaconii de mă sperie”

20:40

EXCLUSIV„Mă dor toate!” Cristina Neagu a dezvăluit de ce şi-a anunţat retragerea şi ce planuri are: „Nu-mi doresc o carieră în sport!”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 3 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 4 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 5 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 6 VideoAntrenorul care l-a crescut pe Radu Drăguşin a dezvăluit de ce fundaşul lui Tottenham a refuzat FCSB
Citește și