Închide meniul

„Am simţit că este un telefon de rămas bun!” Dezvăluirea tulburătoare făcută de Eduard Novak, după moartea lui Ivan Patzaichin: „Era fericit că îmi aude vocea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 18:24

„Am simţit că este un telefon de rămas bun! Dezvăluirea tulburătoare făcută de Eduard Novak, după moartea lui Ivan Patzaichin: „Era fericit că îmi aude vocea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eduard Novak

Mai mult, ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, i-a dedicat lui Ivan Patzaichin, decedat, duminică, după o lungă suferinţă, medalia cucerită la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluirea tulburătoare făcută de Eduard Novak, după moartea lui Ivan Patzaichin

Am vrut foarte mult să ajung acasă şi să sărbătoresc, dar sunt foarte trist pentru că astăzi unul dintre idolii mei, care în copilărie m-a motivat şi mi-a arătat că şi în România se poate, Ivan Patzaichin, nu mai este alături de noi. Repet, pentru mine a fost un idol. Nu eram prieteni să vorbim zilnic, dar de fiecare dată când ne vedeam îmi spunea: ‘Te apreciez foarte mult’. Şi de fiecare dată eram foarte mândru de acest lucru. Pentru că acel campion din copilăria mea îmi spunea că mă apreciază. Era un lucru extraordinar! El a participat la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice şi a câştigat patru titluri. Azi eu mă întorc de la a cincea ediţie a Jocurilor şi Ivan a plecat dintre noi. De aceea vreau să îi dedic această medalie lui Ivan Patzaichin. Nu este aur, dar ştiu că aurul alb nu iese niciodată din modă.

Mulţumesc, Ivan, mulţumesc pentru că mi-ai arătat calea şi că mi-ai arătat că se poate. Eu sper ca peste 20-30 de ani în locul meu să fie un sportiv care să spună că eu am fost cel care i-am arătat calea. Şi cred că acesta este lucrul firesc, aşa trebuie să gândim toţi. Nu vorbeam cu Ivan săptămânal sau zilnic, dar când ne vedeam după un timp simţeam imediat acea vibraţie. Când ne vedeam îmi tremurau picioarele pentru că pentru mine era un zeu. Eram atât de mândru când îmi spunea că mă urmăreşte şi că mă apreciază. L-am sunat înainte să plec la Jocuri şi era în spital. Îmi aduc aminte că era foarte fericit că îmi aude vocea. Iar eu am simţit atunci că este un telefon de rămas bun„, a transmis Novak.

Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani

Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”. Sportivul a murit după o lungă suferinţă.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și