Închide meniul

America Express începe duminică la Antena 1! MEGA show-ul primăverii pune la bătaie un super premiu pentru telespectatori

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2023, 10:00 / Actualizat: 23 iulie 2023, 18:05

Reclamă
America Express începe duminică la Antena 1! MEGA show-ul primăverii pune la bătaie un super premiu pentru telespectatori

America Express începe duminică la Antena 1!

America Express începe duminică la Antena 1! MEGA show-ul primăverii pune la bătaie un super premiu pentru telespecatori

America Express începe duminică la Antena 1! MEGA show-ul primăverii pune la bătaie un super premiu pentru telespecatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămâna asta, în universul Antena.

Pe scurt:

America Express – Drumul Aurului: duminică începe marea aventură la Antena 1!

Aventura pe care 9 echipe de vedete o trăiesc la America Express – Drumul Aurului este pe cale să înceapă! Mai sunt doar câteva zile până când cel mai dur reality show din România revine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30. Noul sezon plin de adrenalină și experiențe uluitoare îi poartă pe concurenți de-a lungul unui traseu care traversează Mexic, Guatemala și Columbia.

Peste 7.000 de kilometri parcurși într-o cursă nebună, plină de adrenalină și misiuni ce par imposibile, un traseu îndrăzneț ce traversează trei țări cu o rată a criminalității crescută și 9 echipe de vedete ce se aliniază la start hotărâte să câștige cel mai spectaculos reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro.

Reclamă

America Express începe duminică la Antena 1! Concurenţi pe Drumul aurului

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

În sezonul 5 competiţia devine şi mai aprigă prin apariţia Jokerilor magici, ce pot ajuta sau da peste cap planurile concurenţilor. Vezi detalii pe a1.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Concurs Viză de America: un fan merge în culise la filmările pentru următorul sezon

Din 15 ianuarie, începe cursa pentru Viza de America. Cea de-a doua ediție a concursului, după Pașaport de Asia, va trimite un fan al emisiunii în culise la filmările următorului sezon. În plus, de luni până joi, la Neatza, unul dintre cei înscriși în cursă, va avea parte de premii surpriză.

Sezonul 4, lider de audienţă

Sezonul al patrulea a fost urmărit cu sufletul la gură de milioane de telespectatori din România. Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost lider de audienţă, cu un procentaj de leadership de 76% pe segmentul de public 21-54 de ani urban. Cu o medie a audienţei de 8.2 puncte de rating şi 23.5% cota de piaţă, Antena 1 s-a clasat în faţa principalilor competitori, ProTV (7.3 rating şi 21.1% cota de piaţă) şi Kanal D (3.4 rating şi 9.9% cota de piaţă).

Trăiește-ți viața fără SNOOZE la Super Neatza cu Răzvan şi Dani!

Super Neatza lansează manifest împotriva SNOOZE-ului și îi îndeamnă pe români să-și înceapă diminețile fără întârziere și să nu mai amâne lucrurile care le fac plăcere.

Cu Super Neatza înveți să faci totul la timpul lui. Nu căuta motive sâ amâni, fă ce-ți place pentru că fiecare zi aduce noi oportunități. Timpul nu se întoarce, fă ce îti place AZI!

Zâmbește acum, nu mai încolo! Bucură-te de Neatza, aici te simti bine și vezi de ce merită să nu apeși snooze la bucuriile tale, câștigă-le simplu și deștept!

Ai grijă de tine azi, nu mâine!

Reclamă

Trăieste-ți viața fără snooze!

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1, din 18 ianuarie

Începând din 18 ianuarie, Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă al românilor, Nu te supăra, frate!, un nou format tv inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. Emisiunea difuzată live în fiecare miercuri, joi şi vineri de la ora 17:00, la Antena 1 va fi prezentată de către Pepe, iar lui i se va alătura, în calitate de co-prezentator magicianul Robert Tudor.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! vine cu premii și pentru telespectatori. Cei care răspund pe a1.ro sondajelor din emisiune, pot fi sunați live și câștiga premii zilnice.

Lia – soţia soţului meu, de azi, la Antena 1

Premiera serialul Lia – soţia soţului meu are loc azi, de la 20:30, la Antena 1. Producţia ce va fi difuzată în fiecare joi la Antena 1 aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni.

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela). Mai multe detalii pe a1.ro.

Mireasa revine cu sezonul 7 la Antena 1

Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor, Mireasa, revine la Antena 1 cu cel de-al şaptelea sezon. Din 16 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Revine și votarea săptămânală pe a1.ro și în aplicația Antena 1. Fanii Mireasa își vor putea alege favoriții, având puterea de a salva sau elimina concurenți.

Concursul Dragostea se vede la Mireasa oferă un weekend all inclusive la Băile Felix.

Concurs marca Antena: stai de 6 între 5 și 7 și prinde cei 500 de euro!

Azi pozezi, Neatza câștigi. Telespectatorii care stau de 6 între 5 și 7, de luni până vineri, pot afla a doua zi la Super Neatza dacă au câștigat premiul de 500 de euro. Din 25 ianuarie, cei care prind indiciul zilei între 17:00 și 19:00, își fac poză cu indiciul de pe TV și pot afla de la Răzvan și Dani a doua zi, dacă au luat banii. O selecție de cele mai tari fotografii înscrise în concurs va fi arătată zilnic în Super Neatza.

„Stațiuni de dezinteres național” – din 16 ianuarie, la Observator

Amara, Pucioasa, Băile Herculane, Voineasa. Sunt câteva din cele peste 50 de stațiuni din România decretate „de interes național”. Ar trebui să fie mândria țării şi mine de aur pentru turismul românesc. În realitate, multe au râmas doar cu numele. Se degradează pe an ce trece pentru că sunt lăsate în paragină. Nimeni nu își asumă eşecul şi nimeni nu găseşte soluții. Sunt prea puţine cazurile în care cineva a reuşit să mute munţii din loc. Însă aceste exemple în care omul a sfinţit locul sunt dovada că se poate face ceva. Totul este să existe cu adevărat „interes naţional”. Încercăm să trezim interesul pentru vindecarea turismului din România printr-o nouă serie de reportaje. „Stațiuni de dezinteres național”, în fiecare luni, la Observator 19, din 16 ianuarie, la Antena 1.

AntenaPLAY în ianuarie

Totul pe AntenaPLAY.ro!

A1.ro, lider în categoria Divertisment în săptămâna 2-8 ianuarie cu 1.380.619 vizitatori unici.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și