Închide meniul

America Express, lider detaşat de audienţă! Cel mai bun start de sezon din istoria emisiunii

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2023, 8:32 / Actualizat: 23 iulie 2023, 18:27

Reclamă

America Express, lider detaşat de audienţă la fiecare ediţie şi cel mai bun start de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe scurt:

  • America Express, lider detașat de audienţă la fiecare ediţie şi cel mai bun start de sezon
  • Viză de America: un telespectator merge la filmările pentru sezonul următor
  • Jurnal de călătorie – în culisele celui mai periculos show TV
  • Podcastito Express, Bordea şi Cortea îi iau la întrebări pe concurenţi
  • Nu te supăra, frate! – noua emisiune de la Antena 1 premiază telespectatorii live
  • Observator îţi arată „Staţiuni de dezinteres naţional”
  • Cupa Ligii Portugaliei, Cupa Franţei, gale MMA şi seriale noi pe AntenaPLAY
  • a1.ro, liderul site-urilor de divertisment din România

America Express, lider detaşat de audienţă

Premiera America Express – Drumul Aurului a adus cel mai bun start din cele 5 sezoane pentru cel mai dur show de aventură din România şi o poziţie de lider în Prime Time pentru Antena 1.

Prima ediție a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban (21-54 ani) de 10 puncte de rating și 30.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.1 puncte de rating și 18.7% cota de piață.

URBAN ALL: Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.7 puncte de rating și 21.6% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.8 puncte de rating și 17% cota de piață.

Reclamă

NAŢIONAL: 8.3 puncte de rating și 19.7% cota de piață vs 8.1 puncte de rating și 19.2% cota de piață pentru Pro Tv.

În minutul de aur, emisiunea de la Antena 1 a adunat aproape 1,9 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane.

America Express, lider la fiecare ediţie

Antena 1, lider de zi şi în Prime Time

America Express, lider detaşat de audienţă! În ziua debutului America Express, Antena 1 a condus clasamentul audiențelor la nivelul întregii zile pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând o medie de 3.3 puncte de rating și 18.8% cota de piață, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv înregistra 3 puncte de rating cu 16.9% cota de piață.

Reclamă 4 / 0/3

Și în Prime Time, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu 8.9 puncte de rating cu 25.9% cota de piață, Pro Tv fiind pe locul 2, cu 7.3 puncte de rating și 21.2% cota de piață.

Super concurs la Antena 1: un telespectator merge la filmările America Express

  • Concursul Viză de America a început în această săptămână și deja sunt zeci de mii de înscriși în cursa pentru marele premiu. Un fan al emisiunii va participa la filmările următorului sezon. În plus, de luni până joi, la Super Neatza cu Răzvan şi Dani, unul dintre cei înscriși în cursă câștigă dimineața un abonament pe un an pentru AntenaPLAY și un rucsac personalizat America Express.

Jurnal de călătorie America Express

  • În fiecare miercuri, un nou episod al producției AntenaPLAY Original va fi difuzat pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Experiența oamenilor din echipa de producție la filmările celui mai periculos sezon de până acum vor putea fi urmărite săptămânal.

Podcastito Express, pe AntenaPLAY

Producția AntenaPLAY Original va putea fi urmărită exclusiv în platformă. Episoade noi vor fi disponibile de joi până duminică. Bordea și Cortea vor comenta împreună cu invitații lor fiecare episod al acestui sezon de America Express.

Nu te supăra, frate!, noua emisiune interactivă cu premii de sute de euro de la Antena 1!

În fiecare miercuri, joi şi vineri, în intervalul de difuzare al emisiunii, aceştia vor putea participa, la rândul lor, la joc, din faţa televizoarelor, alături de vedetele invitate.

Tot ce trebuie să facă este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro , în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt. Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare.

Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă al românilor, Nu te supăra, frate!, un nou format tv inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. Emisiunea difuzată live în fiecare miercuri, joi şi vineri de la ora 17:00, la Antena 1, este prezentată de către Pepe şi de magicianul Robert Tudor în calitate de co-prezentator.

Reclamă

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

În prima ediţie a show-ului de la Antena 1, zarurile au fost aruncate de către Irina şi Răzvan Fodor, câştigătorii Te cunosc de undeva! Wrs şi Emilian, Cristi Iacob şi Ana-Maria Ababei.

De miercurea viitoare, telespectatorii vor putea câștiga de luni până vineri 500 de euro dacă stau cu ochii pe Antena 1 între 5 și 7. Detaliile concursului în curând pe a1.ro.

Observator: alternativa la Valea Prahovei, monument al dezinteresului naţional!

Supranumit „mica Elveție” a României, Domeniul Schiabil Transalpina oferă pârtiile cu cea mai frumoasă panoramă din țara noastră. Investiţiile s-au oprit, însă, după ce au fost amenajaţi nici 10 kilometri de pârtii din cei 80 cât avea proiectul. Voineasa este în apropiere, dar nu poate ajuta. Cele mai multe hoteluri şi restaurante din staţiune au lacătul pe uşă. Vidra nu e nici ea departe, dar, e în aceeaşi paragină.

Sunt, din păcate, doar încă o dovadă că Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n traistă. De pomană avem peisaje unice, dacă nu suntem în stare să refacem infrastructura hotelieră. Iar în lipsa investiţiilor, cele două perle de pe Lotru nu îşi vor atinge niciodată potenţialul. VIDEO AICI

Campania „Staţiuni de dezinteres naţional” continuă în fiecare luni la Observator ora 19:00.

Porto, Sporting, Messi şi Mbappe joacă exclusiv pe AntenaPLAY!

Din luna ianuarie, ai sport de 5 stele în exclusivitate pe AntenaPLAY!

Seriale noi – 3 nume noi din ianuarie: Hotel Portofino, cu Natascha McElhone, Oliver Dench și Assad Zaman. Prison Island, creat și scris de scriitorul Michel Bussi. No boundries cu Troy Hartman, Stephanie Florian și Kirsten Jonzon.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și