Închide meniul
Foto

Ana Ivanovic, imagini de senzaţie pe plajă. Cât de frumoasă este, la 35 de ani, soţia lui Bastian Schweinsteiger

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2023, 20:55

Reclamă
Ana Ivanovic, imagini de senzaţie pe plajă. Cât de frumoasă este, la 35 de ani, soţia lui Bastian Schweinsteiger

Ana Ivanovic, imagini de senzaţie pe plajă. Cât de frumoasă este, la 35 de ani, soţia lui Bastian Schweinsteiger

Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger / Colaj Instagram

Ana Ivanovic a făcut imagini de senzaţie, pe plajă, alături de soţul ei Bastian Schweinsteiger. Campioana din 2008 de la Roland Garros, care va împlini 36 de ani în luna noiembrie, a întors toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivanovic s-a retras din tenis în 2016. Fostul lider mondial s-a căsătorit în acelaşi an cu Schweinsteiger, cei doi fiind stabiliţi la Chicago.

Ana Ivanovic, imagini de senzaţie pe plajă

Ana Ivanovici, desemnată în trecut cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume, continuă să fie într-o formă fizică de senzaţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fosta sportivă din Serbia este în vacanţă şi a postat, pe reţelele sociale, mai multe fotografii alături de Bastian. Fanii au reacţionat imediat.

Divină„, „Super Ana„, „Lideri absolut incredibil de talentaţi„, „Atât de frumoasă eşti, Ana!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ana Ivanovic.

Reclamă

Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger formează un cuplu din septembrie 2014 şi s-au căsătorit în iulie 2016, la Veneţia.

Ivanovic are doi copii. A născut prima dată, în martie 2018, un băiat căruia i-a pus numele Stefan. Mai are un copil cu fostul start al naţionalei Germaniei. Acesta a fost născut în 2019.

Ana Ivanovic este prietenă cu Sorana Cîrstea

Ana Ivanovic este bună prietenă cu Sorana Cîrstea. Cele două au şi jucat împreună, în probele de dublu.

Reclamă 4 / 0/3

Am petrecut o săptămână la Chicago, am stat la ei acasă. De când se trezește până se culcă e vesel, cu zâmbetul pe buze, pozitiv. E un băiat de nota 20, mă bucur pentru ei că fac un cuplu atât de frumos.

Am devenit prietene în 2009, aveam acelaşi sponsor, am început să facem antrenamente împreună şi uşor-uşor ne-am dat seama că avem acelaşi tip de personalitate, educaţie, familii„, spunea Sorana Cîrstea, în trecut, la digisport.ro.

În prezent, Ana Ivanovic este ambasator pentru UNICEF în Serbia.

Este o onoare pentru mine să fiu ambasador pentru UNICEF în Serbia. Am oportunitatea de a schimba viețile multor copii cu probleme. Vreau să combat violența și să-i reprezint tot timpul pe cei mici, pentru că în general nu au nicio voce care să-i apere„, a spus Ana Ivanovic.

480 de victorii a adunat Ana Ivanovic de-a lungul carierei, perioadă în care a cucerit 15 titluri WTA.

Bastian Schweinsteiger a jucat pentru Bayern Munchen între 2002 şi 2015. Are în palmares 8 titluri în Bundesliga şi un trofeu al UEFA Champions League (2013). A devenit campion mondial cu naţionala Germaniei în 2014.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și