Închide meniul

Sorana Cîrstea, mesaj de susţinere pentru Simona Halep: „Nu este normal! Nu vreau să mă pun în postura ei!”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2023, 17:40

Reclamă
Sorana Cîrstea, mesaj de susţinere pentru Simona Halep: „Nu este normal! Nu vreau să mă pun în postura ei!

Sorana Cîrstea, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Sorana Cîrstea, pe aeroport/ AntenaSport

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj de susţinere pentru Simona Halep. La revenirea în ţară de la US Open, Cîrstea a declarat faptul că situaţia pe care Halep o traversează de un an nu este una deloc normală, iar aşteparea verdictului în procesul de dopaj este una foarte grea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie, iar de atunci este în aşteptarea verdictului în procesul de dopaj. După ce US Open 2023 s-a încheiat, „Simo” a fost ştearsă din clasamentul WTA, în timp ce Sorana Cîrstea a devenit „prima rachetă” a României, graţie sfertului bifat la Flushing Meadows.

Sorana Cîrstea, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Sorana Cîrstea a declarat că nu a fost obiectivul ei să devină cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Aceasta a mărturisit că acest fapt s-a produs printr-o conjunctură, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj.

Cîrstea s-a declarat revoltată de situaţia traversată de Simona Halep, şi a tras un semnal de alarmă cu privire la acest fapt. Numărul 26 WTA a mărturisit că nu este normal ceea ce i se întâmplă lui Halep, şi nu înţelege cum aceasta nu şi-a primit verdictul după aproape trei luni de aşteptare, de la audieri.

„Nu a fost niciodată un obiectiv și mai ales conjuctura în care s-a întâmplat lucrul ăsta nu este una plăcută. Simona nu poate juca. Nu m-am gândit niciodată să fiu prima româncă, mai ales că noi jucăm internațional. Nu a fost un obiectiv, dar mă bucur să pot ajuta tenisul românesc chiar dacă printr-un rezultat frumos. (…)

Reclamă

Tot ce se întâmplă nu este un lucru normal, altfel Simona ar fi fost aici. Nimeni nu vede normal această amânare și nimeni nu poate să înțeleagă ce se întâmplă cu cazul ei. Este normal, suntem împreună în acest sport. Nu e normal să dureze atât de mult să fii judecat și să ți se dea o decizie. E extrem de grea această așteptare, nici nu vreau să mă pun în postura ei. Sper din suflet să rezolve curând”, a declarat Sorana Cîrstea, la revenirea în ţară de la US Open 2023.

Simona Halep a fost ștearsă din clasamentul WTA

Simona Halep a primit cea mai „neagră veste” și a aflat că a fost ștearsă din clasamentul WTA. Fostul lider mondial încă nu a aflat verdictul în scandalul de dopaj, dar şi-a pierdut toate punctele din clasamentul WTA şi trece prin momente extrem de dificile.

Halep a încercat să își demonstreze nevinovăția la Tribunalul Sports Resolutions de la Londra. Verdictul s-a lăsat însă aşteptat şi „Simo” nu a putut să îşi apere astfel singurele puncte pe care le mai avea, de la US Open 2022. Suspendată de un an, constănțeanca este OUT din clasamentul mondial.

Reclamă 4 / 0/3

După actualizarea de azi a clasamentului WTA, numele Simonei Halep nu se mai regăseşte în clasamentul WTA! Este o situație la care nimeni nu s-ar fi putut gândi. Halep va împlini 32 de ani pe 27 septembrie și există riscul să se retragă prematur.

În luna octombrie a anului trecut, când a primit vestea că a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat, „Simo” ocupa locul 9 în casamentul WTA. De atunci, românca a pierdut încontinuu puncte și a coborât în ierarhia mondială.

„Indiferent de situație, poartă mereu un zâmbet pe față”, a scris Simona pe contul ei de Instagram, cu câteva ore înainte să dispară din ierarhia mondială.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și