Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!

Reclamă

Publicat: 9 aprilie 2024, 17:02

Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!

Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / Colaj Instagram - Hepta

Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi! Anterior, impresara a mărturisit că s-a împăcat cu patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebra agentă de jucători şi milionarul din Pipera au intrat în conflict după transferul uriaş al lui Dennis Man la Parma. Deşi era impresara lui Man la acea vreme, Anamaria Prodan a fost „sărită” din acest transfer. Ea l-a acţionat în instanţă pe Dennis Man şi a câştigat.

Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!

Recent, Anamaria Prodan i-a propus lui Gigi Becali să fie naşul ei la eventuala nuntă cu Ronald Gavril. Ea a recunoscut însă că Gigi Becali nu mai are timp de astfel de evenimente, dedicându-se total bisericii.

Gigi Becali nu mai are chef și timp de nășit. Viața lui este rugăciunea. Viața lui este dedicată lui Dumnezeu, nu este dedicată petrecerilor, nunților sau cumetriilor. 

Eu nu m-am împăcat cu Gigi ca să am avantaje de pe urma lui, căci nu am căutat asta niciodată de la nimeni. Partea cu viața mea personală îmi aparține și mă cunoașteți că dacă anunț nașul sau finul o fac public. 

Reclamă

Relația mea cu Gigi este una aparte și sunt liniștită că am pus punct acelei prostii. Relația mea cu Gigi este una ok, departe de fotbal, afaceri sau beneficii. 

Dacă eu, managerul Prodan, am oferte pentru jucătorii Stelei (n.r: ai FCSB-ului), probabil că nimeni nu se va opune, dar eu nu aștept nimic de la Gigi Becali, mai ales din punct de vedere material”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

„Mamă, te implor! Împacă-te cu Gigi!” Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a împăcat cu Gigi Becali! Bebeto a avut un rol decisiv

Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a împăcat cu Gigi Becali! Chiar fiul impresarei, Bebeto, a avut un rol decisiv. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a dat toate cărțile pe față.

Reclamă 4 / 0/3

Impresara a îngropat securea războiului cu Gigi Becali, care a fost cauzat de transferul lui Dennis Man la Parma. Acum, Anamaria Prodan a dezvăluit că s-a întâlnit întâmplător cu patronul, dar și ce discuții purta cu Bebeto, pe acest subiect.

„În același timp în care băiatul meu visa chestia asta că mă împac cu Gigi, părintele Teofil de pe Athos mă suna și îmi spunea ‘Nu fi căpoasă că te vei împăca cu Gigi mai repede decât de gândești. Nu mă voi împăca, nu se poate’. Dar în sufletul meu, nu sunt un om rău, nu port dușmănie.

Și chiar vorbeam cu Bebe și râdeam. Și el îmi spunea spunea ‘Mamă, te implor, împăca-te cu Gigi. Că tu n-ai treabă cu nimeni pe pământul ăsta. Tu ai fost prietenă cu Gigi și mie îmi place de Gigi Becali.

M-am întâlnit la un centru comercial cu Gigi Becali. Eu mă așezasem și el intrase. Eram unul lângă altul practic.

A fost ceva wow. Ce faci patroane? Exact ca pe vremuri. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cum vorbeam noi. Au fost niște glume de genul ăsta. Eu nu mă bat cu femeile. Glumele noastre. Ne-am luat în brațe. Eu mi-am cerut scuze pentru că am vorbit cum am vorbit. Într-un fel a avut dreptate.

Mi-a spus ‘Ce faci tată? Oprește nebunia asta. Nu doar că e Paștele. Ai viața ta. Ești departe de tot. Nu mai vorbi, nu mai comenta’. I-am explicat tot ce s-a întâmplat (n.r. – cu Laurențiu Reghecampf), ne-am și îmbrățișat!”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Gigi Becali

Foarte supărată pe modul în care a procedat în cazul transferului lui Dennis Man, Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Gigi Becali. Transferul a fost făcut prin Giovanni Becali, deşi Man era impresariat de Anamaria Prodan.

Reclamă

”Mă distrez când vorbește. Între credința în Dumnezeu și răutate sau prostie este ceva uriaș. Gigi încă nu știe ce este credința. Dacă ridici biserici și ești rău la suflet, minți, batjocorești, păcălești și ești trufaș nu ai cum în 10.000 de vieți să stai alături de Dumnezeu.

Gigi azi la ce face și ce vorbește este fariseu. Păcat pentru că își dorește mult să convingă lumea, căci este altceva decât ce arată. Sfatul mea este să urce pe Athos și să facă un efort să înțeleagă ce înseamnă credința și Dumnezeu. Îmi doresc enorm să reușească să se apropie de Dumnezeu în adevăratul sens al cuvântului și poate înțelege pe final de viață ca batjocura pe care o face față de toți cei ce stau pe lângă el le va experimenta în scurt timp pe pielea lui. În rest, ce să comentez?

Păi eu vorbesc despre lege cu Gigi? Vorbesc și eu cu avocați. Cu judecători. Cu oameni cu facultăți. Ce să vorbesc cu Gigi? Ce subiecte comune să avem? Diferența este de la cer la pământ între noi. Dacă îl întreb despre pian, mă întreba ce este ăla…

Nu prea avem subiecte. Subiectele lui favorite sunt bârfele, jignirile, răutățile, minciunile, măreția nejustificată și nesusținută de nimic. Să-i dea Dumnezeu sănătate și putere să își îndrepte viața. Ce-mi doresc mie îi doresc și lui. Și mă rog pentru sufletului lui foarte chinuit și mic”, declara Anamaria Prodan despre Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și