Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi! De ce surpriză a avut parte când a sosit la Sfântu Gheorghe

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 16:49

Reclamă
Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi! De ce surpriză a avut parte când a sosit la Sfântu Gheorghe

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi!

Sarah Dumitrescu / Instagram

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi! Fiica Anamariei Prodan a avut parte de o surpriză din partea colegelor de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a sosit la Sfântu Gheorghe, colegele de la Sepsi au aşteptat-o pe Sarah cu un buchet de flori şi cu un tort cu numele echipei la care va evolua fiica Anamariei Prodan.

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi!

Sarah Dumitrescu a fost prezentată oficial la Sepsi, campioana ultimelor 7 sezoane la baschet feminin. Sezonul trecut, Sepsi a cucerit campionatul câştigând toate meciurile.

Sezonul trecut, Sarah a stat mult timp departe de parchet din cauza unei accidentări suferite la genunchi, în timpul unui cantonament al naționalei României. 

Înainte de acest moment, ea a jucat la echipa Universității California, la cel mai înalt nivel al baschetului universitar. A strâns 23 de meciuri, marcând 62 de puncte și 77 de recuperări.

Reclamă

Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo. La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea.

Bine ai venit și își urăm mult succes în tricoul alb-verde”, a scris Sepsi pe contul de Facebook.

Sarah Dumitrescu a avut o primire foarte călduroasă la Sepsi! Colegele au aşteptat-o cu tort şi flori / Instagram
Sarah Dumitrescu a avut o primire foarte călduroasă la Sepsi! Colegele au aşteptat-o cu tort şi flori / Instagram

Anamaria Prodan mărturisea că Sarah a trecut prin trei operaţii la genunchi

Sarah Dumitrescu a participat, recent, la Jocurile Francofoniei-Kinsasha, alături de echipa naţională de baschet a României. Mama sa, Anamaria Prodan, s-a declarat foarte mândră de reuşitele fiicei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Impresara a susţinut că fiica ei nu s-a lăsat învinsă, deşi cariera ei s-ar fi putut sfârşi într-un mod extrem de neplăcut. Anamaria Prodan a mai declarat că baschetbalista de 23 de ani a trecut cu brio peste cel mai dificil moment al vieţii ei.

„Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”

Sarah Dumitrescu a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a suferit numai puţin de 3 operaţii la genunchi, care au ţinut-o departe de echipa de club la care era legitimată, Cal Poly. În cele din urmă, s-a recuperat şi este în culmea fericirii. Sarah a locuit în Statele Unite, acolo unde a jucat baschet la nivel de colegiu.

”Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!”, a spus Sarah Dumitrescu, în trecut, pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și