Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!

Reclamă

Publicat: 11 martie 2024, 19:40

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril / Instagram

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril! Anamaria Prodan a publicat pe contul de Instagram un clip care a dus cu gândul că a fost cerută de soţie de iubitul ei boxer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu a confirmat că ar fi fost cerută de soţie. Cu toate acestea, ea a dat de înţeles că se gândeşte la momentul în care se va căsători pentru a treia oară.

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!

Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a publicat ieri pe Instagram un clip în care apărea alături de Ronald Gavril într-un cadru de lux. S-a spus că Ronald Gavril a cerut-o de soţie, mai ales că ea şi iubitul erau îmbrăcaţi de sărbătoare, iar Ronald Gavril apărea cu un pahar de şampanie în mână.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril sunt împreună de la sfârşitul anului trecut. Cei doi au confirmat relaţia, după ce au apărut împreună şi în noaptea de Revelion.

Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!

Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos! Sexy-impresara a postat un citat din regretatul actor Ştefan Iordache.

Anamaria Prodan şi-a regăsit fericirea în braţele boxerului Ronald Gavril, după divorţul dureros de Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Femeia este asemeni pamântului: ea este matca, ea duce viaţa mai departe. Domină totul şi toate. Nu există fiinţă mai puternică decât femeia.

Eu cred că ea este cea mai mare minune pe care a lăsat-o Dumnezeu pe Pământ! E o falsă teorie aceea că bărbatul cucereşte femeia. De fapt, se întâmplă invers, chiar dacă lucrurile nu sunt atât de evidente. Ea alege, ea cheamă, cucereşte şi domină”, a fost declaraţia regretatului Ştefan Iordache, pe care Anamaria Prodan a postat-o pe Instagram de Ziua Femeii.

Anamaria Prodan este urmărită de 1 milion de persoane pe Instagram. În aceeaşi zi, Anamaria Prodan s-a fotografiat cu iubitul ei, Ronald Gavril.

„Emoţii foarte mari, ca niciodată!” Anamaria Prodan s-a întâlnit cu mama iubitului Ronald Gavril şi a avut o reacţie imediată

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu mama iubitului Ronald Gavril şi a avut o reacţie imediată. Agentul de jucători a avut, în Bacău, premiera filmului în care joacă. Anamaria a fost susţinută şi de familia boxerului. Au fost momente emoţionante.

Mama, sora şi nepoţii lui Ronald Gavril au venit să îi fie alături Anamariei Prodan. A fost prima dată, după confirmarea relaţiei, când vedeta s-a întâlnit cu cea care ar putea să îi devină soacră.

Anamaria Prodan are 51 de ani şi a mai fost căsătorită cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu şi cu Laurenţiu Reghecampf. Acum şi-a găsit fericirea în braţele boxerului celebru. În vârstă de 37 de ani, Ronald Gavril este manageriat chiar de Floyd Mayweather.

„Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om”

Agentul de jucători a oferit o primă declaraţie după ce s-a întâlnit cu mama lui Ronald Gavril. A ţinut să îi mulţumească.

Reclamă

Sunt onorată că vă am, astăzi, aici, alături de noi. Mai ales că pentru mine este o dublă semnificație. Mama mea a fost căsătorită cu un domn din Bacău, o dulceață de om. Alături de mine, astăzi, se află incredibilul Ronald. Am emoții mari. Este totul meu.

Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om. Am emoții foarte mari, ca niciodată astăzi”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu”

Ronald Gavril a postat mai multe imagini de la evenimentul din Bacău, pe Insta Story.

Am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar asta nu o spun doar eu, ci toți cei care o cunosc cu adevărat. Este primul ei film și mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei.

Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu. Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil. Stiu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”, a fost mesajul postat de Ronald Gavril.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și