Închide meniul

Anamaria Prodan, un nou atac devastator la Giovanni Becali: „Un specimen care înjură și aruncă cu pahare cu apă! Am ajuns să promovăm toate nulitățile!'”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2021, 9:57 / Actualizat: 4 noiembrie 2021, 12:13

Anamaria Prodan, un nou atac devastator la Giovanni Becali: „Un specimen care înjură și aruncă cu pahare cu apă! Am ajuns să promovăm toate nulitățile!'

Anamaria Prodan renunţă să investească la Academica Clinceni

AS.ro

Anamaria Prodan continuă războiul cu Ioan Becali. Ultimul atac al soției lui Laurențiu Reghecampf face referire la ieșirile nervoase pe care le-a avut Giovanni Becali de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu ai cum să îl numești domn când un asemenea specimen înjură și aruncă cu pahare cu apă în televiziune. Colegii voștri care și-au rupt spatele pe băncile școlii au ajuns să fie umiliți de către cine? De asta societatea este unde este astăzi și am ajuns să promovăm toate nulitățile. Ei sunt în față. 

Îți aduci aminte când toată presa s-a unit împotriva mea că era Anamaria nervoasă și a blestemat? M-ați făcut persoana non grata. Am făcut asta pentru niște afirmații care nu au fost probate, că am fost șefa mafiei pariurilor. Și mi-am permis să nu mai suport și să fiu desființată fără o dovadă. V-ați unit împotriva mea și m-ați interzis. Dar v-ați unit vreodată împotriva acestor nulități? S-a unit vreodată cineva? Când ei vă ziceau că mirosiți și că furați portocale la conferința de presă? Unde au fost interziși?

Îmi zice lumea că sunt maimuțoi, că își fac știri cu ei. Nu! Ei trebuie interziși! Eu nu am colaborat niciodată cu Giovanni Becali. Eu nu pot lucra cu asemenea oameni! Eu sunt singura femeie din fotbal, care din 2006 nu a pierdut niciun război, și nu a prejudiciat niciun jucător. Nu m-a interesat niciodată nimic și mi-am făcut meseria demnă„, a spus Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf, lovitură de proporţii pentru Anamaria Prodan. Anunţul făcut de rivalul Giovanni Becali

Laurenţiu Reghecampf îi dă o adevărată lovitură Anamariei Prodan. Chiar dacă agentul susţinea că ar vrea să îl reprezinte în continuare, chiar dacă sunt în plin divorţ, Reghe a ales să lucreze cu rivalii acesteia.

Reclamă

Conform fanatik.ro, Laurenţiu Reghecampf va semna un contract cu Becali Sport, firma cu care Anamaria Prodan luptă la vârf pe piaţa transferurilor. Giovanni Becali, consilierul firmei, a confirmat informaţia.

„Discutam la telefon cu un avocat cunoscut de-ai mei și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. „Ia, dă-mi-l la telefon”. Cică, nea Ioane… Era Laurențiu Reghecampf! I-am zis cum i-am zis și lui Mutu de multe ori… Lăsați-mă cu nea Ioane, cu de-astea, eu sunt Giovanni și atât…

Deci… Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! „Da, mă, normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm”. „Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm”, îmi zice. El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf e antrenorul momentului în România. A ajuns la 7 victorii consecutive cu Universitatea Craiova şi va avea parte de o prezentare cu fast, la Becali Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și