Închide meniul
VIDEO

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au mâini fermecate și-n bucătărie! Mircea Lucescu le-a dat nota 10 campioanelor olimpice de la Tokyo: „Fantastic!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 21:50

Reclamă
Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au mâini fermecate și-n bucătărie! Mircea Lucescu le-a dat nota 10 campioanelor olimpice de la Tokyo: „Fantastic!

Ancuța Bodnar și Simona Radiș își pregătesc singure masa de Paște

Antena Sport

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş se răsfaţă cu poale-n brâu la masa de Paşte. Mircea Lucescu le-a gustat plăcintele moldoveneşti şi le-a dat nota 10 campioanelor olimpice de la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mâinile campioanelor de la canotaj sunt fermecate și-n bucătărie! Mircea Lucescu le-a dat câte un zece fetelor de aur de la Tokyo, Radiş şi Bodnar, după ce le-a gustat plăcinteşe moldoveneşti.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au mâini fermecate și-n bucătărie

Campioanele olimpice de la Tokyo se răsfață cu poale-n brâu la masă de Paște. „Fetele de aur” pregătesc plăcintele cu mâna lor.

„E o rețeta clasică, din bătrâni. S-a transmis de la o generație la alta şi a ajuns și la noi. Lucrăm în echipă, şi în barcă și în bucătărie. La mine trebuie frământat o oră că să iasă bun. Gata plăcințică! E mai mică!”, au transmis campioanele.

Reclamă
Reclamă 4

„Il Luce”, impresionat de campioanele olimpice

Înainte să plece la Cluj, pentru meciul amical dintre CFR şi Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a dat iama în plăcintele campioanelor.

„M-am înscris şi eu la una! Dar văd că voi nimic. Serios îmi daţi? Dacă îmi daţi, iau una. Gata, mulţumesc! Şi cozonacul a fost fantastic! Nu ştiu cine l-a făcut. Şi astea!”, a transmis Mircea Lucescu, care a rămas impresionat de preparatele campioanelor olimpice.

Fetele vor purta costumul tradițional bucovinean și în seară de Înviere.

Reclamă

„Mereu, de Paști, bucovinenii merg îmbrăcăți național la biserica. Îmi aduc aminte că era o lupta pentru mine să ajung cu acea lumânare aprinsă acasă. Mi se întâmpla să mi se stingă chiar în față porții și eram atât de supărată”, şi-au amintit Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş.

Lănțișorul cu cercurile olimpice i-a purtat noroc Simonei Radiş la Tokyo, unde a cucerit medalia de aur. Ea i-a făcut cadou Ancuței unul identic. „Cea mai frumoasă bijuterie? Da, o port mereu”, a spus aceasta.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și