Închide meniul
VIDEO

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au mâini fermecate și-n bucătărie! Mircea Lucescu le-a dat nota 10 campioanelor olimpice de la Tokyo: „Fantastic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 21:50

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au mâini fermecate și-n bucătărie! Mircea Lucescu le-a dat nota 10 campioanelor olimpice de la Tokyo: „Fantastic!

Ancuța Bodnar și Simona Radiș își pregătesc singure masa de Paște

Antena Sport

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş se răsfaţă cu poale-n brâu la masa de Paşte. Mircea Lucescu le-a gustat plăcintele moldoveneşti şi le-a dat nota 10 campioanelor olimpice de la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mâinile campioanelor de la canotaj sunt fermecate și-n bucătărie! Mircea Lucescu le-a dat câte un zece fetelor de aur de la Tokyo, Radiş şi Bodnar, după ce le-a gustat plăcinteşe moldoveneşti.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au mâini fermecate și-n bucătărie

Campioanele olimpice de la Tokyo se răsfață cu poale-n brâu la masă de Paște. „Fetele de aur” pregătesc plăcintele cu mâna lor.

„E o rețeta clasică, din bătrâni. S-a transmis de la o generație la alta şi a ajuns și la noi. Lucrăm în echipă, şi în barcă și în bucătărie. La mine trebuie frământat o oră că să iasă bun. Gata plăcințică! E mai mică!”, au transmis campioanele.

Reclamă

„Il Luce”, impresionat de campioanele olimpice

Înainte să plece la Cluj, pentru meciul amical dintre CFR şi Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a dat iama în plăcintele campioanelor.

„M-am înscris şi eu la una! Dar văd că voi nimic. Serios îmi daţi? Dacă îmi daţi, iau una. Gata, mulţumesc! Şi cozonacul a fost fantastic! Nu ştiu cine l-a făcut. Şi astea!”, a transmis Mircea Lucescu, care a rămas impresionat de preparatele campioanelor olimpice.

Fetele vor purta costumul tradițional bucovinean și în seară de Înviere.

Reclamă 4 / 0/3

„Mereu, de Paști, bucovinenii merg îmbrăcăți național la biserica. Îmi aduc aminte că era o lupta pentru mine să ajung cu acea lumânare aprinsă acasă. Mi se întâmpla să mi se stingă chiar în față porții și eram atât de supărată”, şi-au amintit Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş.

Lănțișorul cu cercurile olimpice i-a purtat noroc Simonei Radiş la Tokyo, unde a cucerit medalia de aur. Ea i-a făcut cadou Ancuței unul identic. „Cea mai frumoasă bijuterie? Da, o port mereu”, a spus aceasta.

Recomandări
  • Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au mâini fermecate și-n bucătărie
  • Mircea Lucescu, uluit de preparatele campioanelor olimpice

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și