Închide meniul

Andrea Jaeger, dezvăluiri uluitoare! Fosta mare sportivă a fost abuzată ”de cel puțin 30 de ori” de o femeie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2022, 20:09

Andrea Jaeger, dezvăluiri uluitoare! Fosta mare sportivă a fost abuzată ”de cel puțin 30 de ori” de o femeie

Andrea Jaeger, dezvăluiri incredibile

Andrea Jaeger, în timpul unui meci demonstrativ / Profimedia

Andrea Jaeger, fost număr doi mondial la începutul anilor ’80, a făcut dezvăluiri uluitoare din carieră. Ajunsă la 57 de ani, fosta mare sportivă a explicat faptul că a fost abuzată ”de cel puțin 30 de ori” de o femeie când era minoră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Jaeger a trăit un adevărat calvar la Wimbledon, competiţie în cadrul căreia a ajuns până în marea finală în 1983. Fosta sportivă, minoră la vremea aceea, ar fi fost abuzată de o femeie oficial.

Andrea Jaeger, dezvăluiri uluitoare: a fost abuzată ”de cel puțin 30 de ori” de o femeie

”Au fost cel puțin 30 de incidente cu o femeie-oficial, atingeri, toate în vestiar, foarte, foarte devreme în cariera mea. Acel oficial avea o mare problemă în a-și ține mâinile ‘acasă’. Evitam să mai merg singură în vestiar. Într-o zi, eram cu ea și cu prietena sa în mașină.

Când am ajuns acasă la mine, m-a condus până la ușă și a încercat să mă sărute. Am fost atât de dezgustată încât abia m-am putut abține să nu vomit pentru a nu mă vedea tatăl meu. De fiecare dată când am încercat să iau atitudine, am fost amenințată că alte persoane ar putea avea de suferit”, a dezvăluit Andrea Jaeger, citat de Marca.

Andrea Jaeger şi-a încheiat cariera la doar 20 de ani, din cauza accidentărilor. Aceasta a cucerit 10 titluri WTA şi a strâns nu mai puţin de 1.4 milioane de dolari din premii.

Reclamă

În 2006, Andrea Jaeger a devenit călugăriță și membră a bisericii episcopale din Santa Rosa Florida.

Marilena, fostă gimnastă a României, a dezvăluit abuzurile la care a fost supusă

Marilena Vlădărău-Perețeanu, o fostă gimnastă a României, a făcut dezvăluiri incredibile despre abuzurile lui Bela Karoly. Marilena Vlădărău Pereţeanu are în palmare un tilul mondial şi o medalie de argint la sărituri.

Marilena, ajunsă la 58 de ani, a vorbit despre momentele cutremurătoare prin care a trecut în perioada în care a fost antrenată de Marta şi Bela Karoly. Acesta a dezvăluit că a fost nevoită să îndure multe umilinţe, precum jigniri şi bătăi.

Reclamă 4 / 0/3

„După o oră de exercițiu repetat obsesiv la paralele, aveam degetele anchilozate și sângele închegat pe degete. Nu puteam nici să-mi scot palmierele, iar Bela mă tot lovea. Am cunoscut din plin măsurile lui de la picioare și de la mâini.

… La sărituri mă amenința că o încasez dacă nu țin picioarele lipite. Și a început chinul. La un salt mă lăsa în pace, la celălalt mă bătea de la saltea până la locul de plecare. Doar peste ceafă îmi trăgea! Atunci chiar m-am uitat pe un ceas din sală. ‘Ia să vedem cât timp poate să mă caftească!’. O oră necontenit a durat! La un moment dat am simțit cum începe să-mi curgă sângele pe șira spinării și am început să plâng. S-a răstit la mine: ‘Ieși afară, vaco!’

„După ce mi-a tras o bătaie, mi-a spus că sunt o vacă grasă, m-a dus în fața oglinzii, mi-a pus mâna pe sâni, pe fund. ‘Uite cum arăți! Cine dracu’ o să se uite la tine? Niciun bărbat!’. Scena asta m-a dărâmat și m-a marcat în timp. M-a lovit direct în suflet, în minte. Nu înțelegeam de ce arăt rău, că abia dacă aveam 40 de kilograme. Mi-era frică să merg oriunde se aflau și bărbați. Mă simțeam inferioară”, a povestit fosta gimnastă pentru playsport.ro.

Recomandări
  • Andrea Jaeger, dezvăluiri uluitoare
  • Sportiva a fost abuzată ”de cel puțin 30 de ori” de o femeie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și