Închide meniul
Foto

Andreea Bălan, imagini emoţionante cu iubitul său, în ziua în care împlineşte 39 de ani: „Sunt mai fericită ca niciodată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 17:48

Reclamă
Andreea Bălan, imagini emoţionante cu iubitul său, în ziua în care împlineşte 39 de ani: „Sunt mai fericită ca niciodată”

Andreea Bălan, imagine emoţionantă alături de iubitul său

Colaj Instagram

Andreea Bălan a postat mai multe imagini emoţionante cu iubitul său, în ziua în care împlineşte 39 de ani. Andreea Bălan şi jucătprul de tenis Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată alături de Victor Cornea. Vedeta de la Antena 1 a postat, chiar de ziua ei, mai multe imagini emoţionante alături de victor Cornea.

Andreea Bălan, imagini emoţionante cu iubitul său, în ziua în care împlineşte 39 de ani

„Azi, de ziua mea, vreau sa împărtăşesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită şi sunt mai fericita ca niciodată„, este mesajul postat de Andreea Bălan pe reţelele de socializare, care însoţeşte imaginile în care apare alături de iubitul său.

Victor Cornea, care este cu 10 ani mai tânăr decât Andreea Bălan, a reacţionat imediat şi i-a transmis, public, un mesaj superb. „La mulţi ani fericiţi, iubito„, a scris Victor Cornea.

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, este un jucător român de tenis. El s-a axat în ultima perioadă pe concursurile de dublu. La simplu Victor Cornea a ieşit din prima mie de jucători ATP.

Reclamă

La dublu însă Victor Cornea este pe cea mai bună poziţie din carieră: locul 84 mondial! Victor Cornea ocupă acest loc din 12 iunie 2023, atunci când a fost dat publicităţii noul clasament.

Victor Cornea a obţinut, până acum, din tenis câştiguri în valoare de 122.143 dolari. Tenismenul originar din Sibiu face parte şi din echipa de Cupa Davis a României.

Victor Cornea a devenit cunoscut încă din 2014, atunci când avea numai 20 ani, după ce era sparring-partner al lui Klaus Iohannis. Victor Cornea şi Klaus Iohannis au jucat tenis chiar şi la scurt timp după ce Klaus Iohannis obţinuse primul mandat de preşedinte al României.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Bogdan şi Victor Cornea, eliminaţi în primul tur, la dublu, la Roland Garros

Ana Bogdan şi Victor Cornea au fost eliminaţi în primul tur în probele de dublu ale celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

La dublu feminin, în primul tur, Ana Bogdan şi americanca Bernarda Pera au fost învinse de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Giuliana Olmos (Mexic), cap de serie numărul 12, cu 7-6 (7/4), 6-4, după o oră şi 47 de minute.

Diferenţa a fost făcută de numărul de erori neforţate, dublu pentru cuplul româno-american (38-19).

În primul tur la dublu masculin, Victor Cornea, debutant la un turneu de Mare Şlem, şi chinezul Zhizhen Zhang, au fost întrecuţi de germanii Kevin Krawietz/Tim Puetz, favoriţii numărul 11, cu 7-5, 6-4, după o oră şi 36 de minute.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și