Închide meniul

Roland Garros 2023 | Ana Bogdan şi Victor Cornea, eliminaţi în probele de dublu ale turneului de Grand Slam

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 21:46

Roland Garros 2023 | Ana Bogdan şi Victor Cornea, eliminaţi în probele de dublu ale turneului de Grand Slam

Roland Garros 2023 | Ana Bogdan şi Victor Cornea, eliminaţi în probele de dublu

Ana Bogdan, în timpul unui meci de la Roland Garros / Profimediaimages

Roland Garros 2023 | Ana Bogdan şi Victor Cornea au fost eliminaţi în probele de dublu ale celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii români de tenis Ana Bogdan şi Victor Vlad Cornea au pierdut meciurile susţinute, miercuri, în probele de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros 2023 | Înfrângeri pentru Ana Bogdan şi Victor Cornea

La dublu feminin, în primul tur, Ana Bogdan şi americanca Bernarda Pera au fost învinse de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Giuliana Olmos (Mexic), cap de serie numărul 12, cu 7-6 (7/4), 6-4, după o oră şi 47 de minute.

Diferenţa a fost făcută de numărul de erori neforţate, dublu pentru cuplul româno-american (38-19).

În primul tur la dublu masculin, Victor Cornea, debutant la un turneu de Mare Şlem, şi chinezul Zhizhen Zhang, au fost întrecuţi de germanii Kevin Krawietz/Tim Puetz, favoriţii numărul 11, cu 7-5, 6-4, după o oră şi 36 de minute.

Reclamă

Germanii au fost superiori atât la numărul de winners (27-21), cât şi la cel al erorilor neforţate (17-9).

Perechile învinse s-au ales cu câte 17.000 de euro, Bogdan şi Pera primind şi 10 puncte WTA la dublu, anunţă agerpres.ro.

Ana Bogdan, eliminată şi în turneul de simplu de la Paris

Ana Bogdan a fost eliminată şi în proba de simplu, de la Paris, acolo unde a cedat încă din primul tur. Sportiva noastră a fost învinsă de Camila Osorio, 6-3, 3-6, 5-7, chiar dacă a salvat două mingi de meci, în setul decisiv.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Bogdan a fost condusă în decisiv cu 5-1, dar a revenit la 5-5, salvând două mingi de meci. Apoi, ea şi-a pierdut serviciul şi Osorio a servit din nou pentru meci, calificându-se în turul 2.

Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare. În turul secund, Osorio se va duela cu Elise Mertens, după ce sportiva din Belgia a eliminat-o pe Hruncakova, în două seturi.

Ana Bogdan trebuia să evolueze împotriva lui Caty McNally, dar sportiva din Statele Unite s-a retras pe ultima sută de metri, înainte de al doilea Grand Slam al anului. Osorio (21 ani, 84 WTA) a intrat pe tabloul principal din postura de „lucky loser”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și