Închide meniul
Foto

Andreea Bălan, răvăşitoare lângă Victor Cornea pe plaja din Rio de Janeiro. Detaliul arătat fanilor: „Daţi swipe!”

Publicat: 27 februarie 2024, 10:16

Reclamă
Andreea Bălan, răvăşitoare lângă Victor Cornea pe plaja din Rio de Janeiro. Detaliul arătat fanilor: „Daţi swipe!”

Andreea Bălan, răvăşitoare lângă Victor Cornea pe plaja din Rio de Janeiro

Andreea Bălan şi Victor Cornea / Colaj Instagram

Andreea Bălan a avut o apariţie răvăşitoare lângă Victor Cornea, pe plaja din Rio de Janeiro. Cunoscuta artistă şi-a însoţit iubitul la turneul ATP 500 din Brazilia. Imaginile postate pe reţelele sociale au devenit imediat virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Victor Cornea nu a reuşit să treacă de calificări, Andreea Bălan s-a bucurat de o vacanţă de lux. S-a bronzat pe Copacabana şi şi-a dat fanii peste cap (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Andreea Bălan, răvăşitoare lângă Victor Cornea pe plaja din Rio de Janeiro

Victor Cornea şi Philipp Oswald au cedat încă din primul tur al calificărilor probei de dublu. Au fost învinşi în minimum de seturi de perechea compusă din Yannick Hanfmann şi Juan Pablo Varila, scor 3-6, 1-6. În conturile românului nu a intrat niciun ban de la organizatori.

Ultimele poze din Rio de Janeiro„, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram unde are 1.6 milioane de urmăritori. A ţinut să le arate şi un detaliu fanilor: „Swipe ca să vedeţi pătrăţelele!

Am crezut că vorbești despre pătrățelele tale!„, a fost un comentariu primit de Bălan. „Nu!„, i-a răspuns imediat cunoscuta cântăreaţă, făcând referire la forma fizică a iubitului ei.

Reclamă

„Uneori sunt soţie!” Cum a ajuns Andreea Bălan să poarte numele de familie al iubitului ei! Artista a lămurit totul

Andreea Bălan a dezvăluit cum a ajuns să poarte numele de familie al iubitului ei. Artista îl însoţeşte la turnee pe Victor Cornea, şi a postat mai multe fotografii cu legitimaţia ei, unde alături de numele ei, apare şi cel al partenerului de viaţă.

Andreea Bălan a lămurit această dilemă, după ce mulţi s-au întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea. Artista de 39 de ani a mărturisit că numele iubitului ei apare pe legitimaţia ei, pentru ca ea să aibă acces pe terenurile de tenis, alături de el.

Andreea Bălan a dezvăluit că îndeplineşte mai multe roluri, fictiv, pe legitimaţia sa, pentru a putea fi alături de Victor Cornea.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Eu sunt coach (n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel.

Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, a declarat Andreea Bălan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și