Închide meniul
Foto

„Uneori sunt soţie!” Cum a ajuns Andreea Bălan să poarte numele de familie al iubitului ei! Artista a lămurit totul

Reclamă

Publicat: 3 februarie 2024, 10:41

„Uneori sunt soţie!” Cum a ajuns Andreea Bălan să poarte numele de familie al iubitului ei! Artista a lămurit totul

Cum a ajuns Andreea Bălan să-i poarte numele de familie al iubitului ei

Andreea Bălan/ Instagram

Andreea Bălan a dezvăluit cum a ajuns să poarte numele de familie al iubitului ei. Artista îl însoţeşte la turnee pe Victor Cornea, şi a postat mai multe fotografii cu legitimaţia ei, unde alături de numele ei, apare şi cel al partenerului de viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan a lămurit această dilemă, după ce mulţi s-au întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea.

Cum a ajuns Andreea Bălan să poarte numele de familie al iubitului ei! Artista a lămurit totul

Artista de 39 de ani a mărturisit că numele iubitului ei apare pe legitimaţia ei, pentru ca ea să aibă acces pe terenurile de tenis, alături de el.

Andreea Bălan a dezvăluit că îndeplineşte mai multe roluri, fictiv, pe legitimaţia sa, pentru a putea fi alături de Victor Cornea.

„Acesta este badge-ul (n.r. legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri.

Reclamă

Eu sunt coach ( n.r. antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel.

Și mă amuz pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan l-a însoţit pe Victor Cornea în Grecia, acolo unde România se va duela cu naţionala lui Stefanos Tsitsipas, în Cupa Davis, în acest final de săptămână. Aceasta a fost prezentă şi la conferinţa de presă a jucătorilor români, fotografiindu-se cu aceştia la final.

Reclamă 4 / 0/3

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Victor Cornea o duce pe Andreea Bălan acasă la Stefanos Tsitsipas. Românul e prieten bun cu fraţii Tsitsipas, următorii adversari din Cupa Davis.

Victor Cornea se ştie bine cu fraţii Tsitsipas, grecii peste care românii vor da în Cupa Davis.

„Cu Petros chiar am jucat o perioadă lungă de timp. Am fost la ei acasă şi mă cunosc bine cu toată familia. Am făcut şi poze cu ei, ne înţelegem bine”, ne-a spus Victor Cornea.

Iubita Andreea Bălan a învăţat lovituri noi la Australian Open şi îi va face galerie lui Cornea şi în Grecia.

„Uşor, uşor se descurcă tot mai bine, înţelege tenisul şi asta mă bucură foarte mult”, a mai spus Victor Cornea pentru AntenaSport.

„Eu abia aştept să joc cu Stefanos Tsitsipas. Numărul 2 al lor nu este unul atât de periculos şi cred că noi pleăam cu prima şansă”, a spus Marius Copil.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și