Închide meniul
Foto

Andreea Bălan şi-a aşteptat iubitul la aeroport. Reacţia superbă a cântăreţei când Victor Cornea s-a întors în România

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 11:46

Reclamă
Andreea Bălan şi-a aşteptat iubitul la aeroport. Reacţia superbă a cântăreţei când Victor Cornea s-a întors în România

Reacţia emoţionantă a Andreei Bălan, după ce Victor Cornea a obţinut prima victorie din carieră la un turneu de Grand Slam

Andreea Bălan şi Victor Cornea / colaj Instagram

Andreea Bălan şi-a aşteptat iubitul la aeroport, Victor Cornea întorcându-se în ţară după ce a părăsit turneul de Grand Slam US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Cornea şi Nikola Cacic au fost eliminaţi în primul tur la US Open, fiind învinşi de dublul Robin Haase și Nikola Mektic, cu scorul 3-6, 7-6 (5), 6-7 (6).

Andreea Bălan şi-a aşteptat iubitul la aeroport

Victor Cornea a avut motive să zâmbească, în ciuda eliminării premature de la US Open. La aeroport tenismenul a fost aşteptat de Andreea Bălan şi de fetiţele cântăreţei.

Victor Cornea se înţelege de minune cu Ella şi Clara. Tenismenul le-a luat în braţe pe fetiţele Andreei Bălan la sosirea în România şi a avut pentru fiecare câte un cadou.

Bine ai venit acasă, iubirea mea! Te iubim mult”, i-a transmis Andreea Bălan partenerului său de viaţă, tenismenul Victor Cornea.

Reclamă
Victor Cornea, aşteptat de Andreea Bălan şi fetiţele ei la aeroport / Instagram
Victor Cornea, aşteptat de Andreea Bălan şi fetiţele ei la aeroport / Instagram

Andreea Bălan a dezvăluit cum a început relaţia cu Victor Cornea

Andreea Bălan a povestit în emisiunea Xtra Night Show, realizată de Dan Capatos, cum a început relaţia ei cu Victor Cornea.

Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj «Felicitări, Andreea, ești genială». Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu «Ce frumoasă sunt», că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

În ultimii doi ani am ales să fiu singură că toată viața mea am avut relații serioase. De când am fost în liceu până în prezent, relații lungi. Am simțit nevoia să mă cunosc eu mai bine eu personal”, a mărturisit Andreea Bălan.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, este un jucător român de tenis. El s-a axat în ultima perioadă pe concursurile de dublu. La simplu Victor Cornea a ieşit din prima mie de jucători ATP.

La dublu însă Victor Cornea este pe cea mai bună poziţie din carieră: locul 70 mondial! Victor Cornea ocupă acest loc din acest an. Victor Cornea este jucătorul de tenis român clasat cel mai bine la dublu.

Victor Cornea a obţinut, până acum, din tenis câştiguri în valoare de peste 120.000 dolari. Tenismenul originar din Sibiu face parte şi din echipa de Cupa Davis a României.

Victor Cornea a devenit cunoscut încă din 2014, atunci când avea numai 20 ani, după ce era sparring-partner al lui Klaus Iohannis. Victor Cornea şi Klaus Iohannis au jucat tenis chiar şi la scurt timp după ce Klaus Iohannis obţinuse primul mandat de preşedinte al României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și