Închide meniul
Foto

Andreea Bălan şi Victor Cornea, imagini memorabile cu Novak Djokovic! Cum l-a numit artista pe cel mai titrat jucător din istorie

Bogdan Stănescu Publicat: 14 ianuarie 2024, 11:02

Reclamă
Andreea Bălan şi Victor Cornea, imagini memorabile cu Novak Djokovic! Cum l-a numit artista pe cel mai titrat jucător din istorie

Andreea Bălan şi Victor Cornea, imagini memorabile cu Novak Djokovic

Andreea Bălan şi iubitul ei, Victor Cornea, s-au pozat cu Novak Djokovic / Instagram Andreea Bălan

Andreea Bălan şi Victor Cornea au fost protagoniştii unor imagini memorabile cu Novak Djokovic! Îndrăgita cântăreaţă şi iubitul ei se află în Australia, acolo unde Victor Cornea joacă în turneul de dublu de la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au pozat, recent, şi cu Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas, care formează cel mai cunoscut cuplu din lumea tenisului.

Andreea Bălan şi Victor Cornea, imagini memorabile cu Novak Djokovic!

„Doamnelor şi domnilor, legenda vie a tenisului, numărul 1 mondial, unicul Novak Djokovic! Cu câteva minute înainte de primul tur de la Australian Open”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Şi iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea s-a pozat cu cel mai titrat jucător din istorie, care deţine 24 de titluri de Grand Slam.

Novak Djokovic joacă în aceste momente cu croatul Dino Prizmic, în primul tur de la Australian Open. El conduce în primul set cu 4-2.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan: „Face mereu asta!” Vedeta, detalii din interiorul relaţiei

S-a aflat cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan. Frumoasa solistă a oferit detalii din interiorul relaţiei ei, dezvăluind care este gestul pe care îl face des jucătorul de tenis.

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu de la începutul verii trecute şi, recent, s-au şi mutat împreună. Jucătorul de tenis se înţelege de minune şi cu cele două fetiţe pe care solista le are alături de fostul ei soţ.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Bălan a dezvăluit că Victor Cornea îi trimite mereu buchete de flori atunci când este plecat într-un turneu. Solista a declarat că acest gest o surprinde de fiecare dată, oferind detalii şi despre certurile care apar între ei.

Andreea Bălan a declarat că nu există momente tensionate în relaţia cu Victor Cornea, deoarece ambii au depus o „muncă titanică” la începutul relaţiei, pentru a se cunoaşte unul pe celălalt.

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană.

Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri. Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet.

Face multe gesturi frumoase și mă surprinde deseori cu buchete imense de flori atunci când este plecat în turnee. Îmi place că mereu este foarte atent să-mi fie bine și are foarte mare grijă de mine”, a declarat Andreea Bălan, conform viva.com.

Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă

Andreea Bălan a fost surprinsă cu lacrimi în ochi! Îndrăgita cântăreaţă, care este şi jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1, trăieşte momente de vis.

Andreea Bălan, Victor Cornea şi fetiţele cântăreţei, Ella şi Clara, au fost la finalul anului trecut în Laponia, să îl cunoască pe Moş Crăciun. Întâlnirea cu Moş Crăciun a impresionat-o puternic pe Andreea Bălan, care nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

Reclamă

„Întâlnirea cu Moş Crăciun a fost unică, magică şi plină de emoţie. Moşul ne-a primit cu turtă dulce şi cadouri. Ştia foarte multe lucruri despre Ella şi Clara, le-a lăudat, a dat sfaturi înţelepte şi a citit scrisorile pentru el.

Ştia până şi cum se numesc pisicuţele noastre. Am avut lacrimi în ochi pe tot parcursul întâlnirii, iar copilul din mine a fost cel mai fericit.

Sunt cea mai fericită pentru Ella şi Clara deoarece sunt clipe pe care nu le vor uita niciodată. Magia există! Doar trebuie să crezi!”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și