Închide meniul

Dan Petrescu nu l-a salutat pe Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 1-0: „Şi eu am bătut cu 3-0 aici şi nu a venit să mă salute! M-a sunat a doua zi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 23:19

Reclamă
Dan Petrescu nu l-a salutat pe Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 1-0: „Şi eu am bătut cu 3-0 aici şi nu a venit să mă salute! M-a sunat a doua zi!

Dan Petrescu nu l-a salutat pe Gică Hagi la finalul partidei

Captură Orange Sport

Dan Petrescu nu l-a salutat pe Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 1-0. La finalul partidei, Dan Petrescu a explicat de ce nu a mers la bunul său prieten pentru a-i strânge mâna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a spus că, pe lângă faptul că era supărat, nu a vrut să deranjeze bucuria lui Hagi alături de jucători. Petrescu şi-a adus aminte că nici pe el nu l-a salutat Hagi după ce campioana s-a impus cu 3-0 în sezonul regular.

Dan Petrescu nu l-a salutat pe Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu a ţinut să precizeze că nu se pune problema să fie supărat pe Hagi şi că îl va felicita atunci când îl va vedea. Petrescu a plecat direct la vestiare după fluierul final al lui Sebastian Colţescu.

„Cu Gică suntem prieten, normal că vorbesc cu el. L-am lăsat să se bucure, de ce să mă duc la el? Plus că eu eram foarte supărat. Au dat doar 5 minute de prelungire şi de asta eram supărat. Şi eu bătut aici cu 3-0 şi nu a venit să mă salute. M-a sunat a doua zi„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro, după Farul – CFR Cluj 1-0.

Discursul lui Gică Hagi, după Farul – CFR Cluj 1-0: „Am făcut un meci fantastic, merităm să fim acolo!”

La finalul partidei, Gică Hagi a spus că elevii săi au făcut un meci fantastic.

Reclamă

„Trebuia să facem faţă unei echipe foarte bune, care era mult mai verticală.- O echipă care ştie să atace. A trebuie să găsim nivelul şi să găsim tactica cea bună. Totul a ieşit bine, tot ce am pregătit cu ei. Am făcut un meci fantastic, merităm să fie acolo. Urmează returul şi i-am surprins cu lucru acesta. Băluţă a jucat nouar. E un jucător foarte bun şi defensiv, dar şi ofensiv. Ne ajută, au talent, sunt buni. Avem un lot bun, cu tineri foarte buni.

Lui Băluţă i-aş da omul meciului, pentru că nu a jucat pe postul lui. E clar că era prima dată în formula asta. Mi-am fost puţină teamă. Rămânem cu ce s-a terminat meciul şi acum este VAR-ul. Chiar dacă în teren mai vorbim cu arbitrii, acum avem un mod de a se vedea imediat.

Nu există nicio simbioză, am adus această mentalitate în vestiar. Acesta este drumul nostru. Noi construim în continuare şi de a crea la Constanţa o mentalitate de învingători. Am jucat şi noi mai verticali, am putut să ne luăm cu ei la trântă. Asta mă bucură.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează. Ştiu că toate echipele sunt foarte bune şi că putem câştiga sau pierde cu oricine. Nu mă interesează, nu îmi vine să vorbesc de rezultate. Nu mă pricep. Nu îmi place mie să vorbesc de ce mi-ar conveni”, a spus Gică Hagi la digisport.ro, după Farul – CFR Cluj 1-0.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor Vezi toate știrile
Citește și