Închide meniul
EXCLUSIV

Andreea Răducan, şocată de moartea lui Ivan Patzaichin! „Doamne fereşte! E o pierdere uriaşă pentru noi ca ţară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 12:10

Andreea Răducan, şocată de moartea lui Ivan Patzaichin! „Doamne fereşte! E o pierdere uriaşă pentru noi ca ţară

Andreea Răducan, şocată de moartea lui Ivan Patzaichin

Hepta

„Eu am ajuns acasă aseară! Doamne fereşte! Ştiu că era la spital, că făcea nişte investigaţii. Sunt fără cuvinte. Om cu un caracter mai frumos ca al lui nu am cunoscut. Omul ăsta chiar e cu totul şi cu totul special. Nu mă pot aduna, nu îmi vine a crede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi aduc aminte de multe lucruri. Nu era cel care să dea sfaturi, dar era omul care orice îl rugai, răspundea cu multă generozitate. Putea fi lângă tine pentru a-ţi acorda sprijinul de care aveai nevoie. Căuta întotdeauna să facă lucruri frumoase. Un om absolut minunat, e o pierdere uriaşă pentru noi ca ţară. Tare rău îmi pare”, a spus Răducan, pentru Antena Sport.

Ivan Patzaichin a murit! Tragedie în sportul românesc

Patzaichin era internat de 3 luni la Spitalul Elias, fiind diagnosticat cu o boală incurabilă. Starea lui a fost din ce în ce mai gravă în ultimele săptămâni. El a încetat duminică din viaţă.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Începând cu 1968, Ivan Patzaichin a participat la cinci ediţii de Jocuri Olimpice. El a adunat în total 7 medalii la Jocurile Olimpice, 4 de aur şi 3 de argint. El este al patrulea cel mai medaliat român la JO.

Reclamă

Începând cu 1968, Ivan Patzaichin a participat la cinci ediţii de Jocuri Olimpice. El a adunat în total 7 medalii la Jocurile Olimpice, 4 de aur şi 3 de argint. El este al patrulea cel mai medaliat român la JO.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și