Închide meniul
Foto

Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei

Publicat: 16 iulie 2024, 18:51

Reclamă
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei

Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei

Imagini de la cununia lui Andrei Burcă / Instastory Mara Iulia Cîmpean

Andrei Burcă s-a căsătorit! Aleasa inimii lui este Mara Iulia Cîmpean, de profesie avocat. Burcă şi-a schimbat, recent, şi echipa. El s-a transferat de la Al-Okhdoud, din Arabia Saudită, la FC Baniyas, din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mara Iulia Cîmpean a locuit cu Andrei Burcă în Arabia Saudită, iar acum, cel mai probabil, îl va urma pe acesta în Emirate. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei

Andrei Burcă a cerut-o de soţie pe Mara Iulia Cîmpean chiar pe 1 ianuarie, la Paris.

Abia aștept să-mi petrec restul vieții cu tine”, transmitea Mara Iulia Cîmpean pe contul ei de Instagram, acolo unde le-a arătat urmăritorilor şi inelul de logodnă.

Burcă a fost prezentat, recent, la noua sa echipă, FC Baniyas. „Salut, Andrei, ești pregătit să te alături familiei Baniyas?”, a fost întrebat fundaşul naţionalei. „Sunt pregătit!”, a răspuns Burcă, sigur pe el.

Reclamă
Reclamă

Andrei Burcă este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro. El a fost integralist în toate meciurile naţionalei de la EURO 2024.

Andrei Burcă, mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024: „Să nu mai mergem din 8 în 8 ani la turneele finale!”

Andrei Burcă a transmis un mesaj de luptă după eliminarea României de la EURO 2024. Fundaşul central al lui Edi Iordănescu le-a mulţumit fanilor pentru atmosfera făcută pe toată durata turneului final.

România a câştigat grupa E de la EURO 2024, dar a fost oprită de Olanda în optimile de finală. Tricolorii au cedat cu 0-3, după golurile marcate de Gakpo (20) şi Malen (83, 90+2). Olandezii au fost eliminaţi în semifinale de Anglia. Naţionala lui Gareth Southgate a învins „Portocala mecanică” cu 2-1. Englezii au pierdut finala cu Spania cu acelaşi scor, 2-1.

Reclamă

O seară tristă pentru noi, le mulţumim fanilor pentru că au fost senzaţionali pe toată durata acestui turneu. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am jucat bine în primele 15 minute, a venit acel gol la prima fază a lor. Ne-au destabilizat.

Am încercat, pentru România joc orice e posibil. Suntem dezamăgiţi, dar în acelaşi timp… mă încearcă multe sentimente acum, ne-am dorit foarte mult. Acesta este nivelul, ne-am bătut de la egal la egal cu toată lumea. Trebuie să nu mai mergem din 8 în 8 ani la turneele finale, să învăţăm din acest turneu final şi să căpătăm experienţă.

Fanilor le transmit că ei au fost jucătorul numărul 1, când îi avem alături putem face lucruri măreţe”, declara Andrei Burcă pentru Pro TV după eliminarea României în optimile de finală ale EURO 2024.

 

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

13:09

O legendă a Parmei, val de laude pentru Dennis Man! Verdict despre românul care face spectacol în Serie A

12:52

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la China Open! Câți bani și-a asigurat, după ce a învins-o pe Ye-Xin Ma

12:34

Câți bani ar putea primi FCSB de la UEFA pentru o victorie cu RFS, în Europa League! Gigi Becali poate da o lovitură importantă

11:53

Marius Niculae, mesaj savuros despre primarul comunei Borcea, înainte de meciurile din Cupă: „E stelist! Am vorbit cu el”

11:47

Verdictul lui Marius Niculae înainte de FCSB – RFS: „Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte asta!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și