Închide meniul
Foto

Andrei Ivan, ”lovitură” dublă: se căsătorește și devine tătic! Sorin Cârțu, savuros: ”A făcut destule luni de miere!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2022, 20:13

Andrei Ivan, ”lovitură” dublă: se căsătorește și devine tătic! Sorin Cârțu, savuros: ”A făcut destule luni de miere!”

Andrei Ivan și Anda Butuc sunt împreună de la sfârșitul anului trecut

Instagram Anda Butuc

Andrei Ivan dă ă ”lovitură” dublă: se căsătorește și devine tătic. Atacantul Universității Craiova are nunta cu fosta gimnastă Anda Butuc în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anda Butuc și Andrei Ivan sunt împreună de la finalul anului trecut. Potrivit prosport.ro, cei doi au decis să se căsătorească vara aceasta deoarece tânăra este însărcinată și îi va dărui atacantului primul său copil chiar la toamnă.

Andrei Ivan, ”lovitură” dublă: se căsătorește și devine tătic

Sorin Cârțu, președintele oltenilor, s-a amuzat și i-a transmis lui Ivan că își poate lua gândul de la luna de miere.

„Andrei are o evoluții constant bună în ultimul timp. Eu am pus-o pe echilibrul lui din viața personală, și-a găsit o prietenă care l-a echilibrat. Are nunta duminica viitoare. Trebuie să fie într-un maxim, să atingă alte culmi pentru că deja atinge și el maturitatea.

(n.r. Îl învoiți pentru luna de miere?) E încă liber. Știi cum e acum, se face înainte luna de miere și după se căsătoresc. A făcut destule luni de miere”, a dezvăluit Sorin Cârțu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Andrei Ivan și-a cerut iubita de soție înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Andrei Ivan și-a cerut iubita de soție. Atacantul oltenilor a facut marele pas chiar înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Iubita sa, Anda Butuc, a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Anda Butuc a postat pe Instagram o fotografie cu Andrei Ivan și inelul de logodnă pe care l-a primit de la atacantul Universității Craiova. „Am spus DA”, a scris Anda Butuc, pe Instagram.  

Înainte să se cupleze cu actuala lui iubită, atacantul Universității Craiova a fost într-o relație cu Kate, un model din Belarus pe care a cunoscut-o în Rusia, în perioada petrecută la Krasnodar.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre relaţia dintre Edi Iordănescu şi Andrei Ivan

Andrei Ivan nu a fost inclus de Edi Iordănescu în lotul echipei naţionale în ultimele două partide, iar Mihai Stoichiţă a ţinut să clarifice situaţia. România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar 3 puncte, după 4 etape.

„Nu știu care este situația de dialog între Edi (n.r. Edi Iordănescu) și Sorin (n.r. Sorin Cârțu), dar probleme de disciplină nu au existat. Vă spun cu mâna pe inimă. Chiar am rămas impresionat. Edi este un tip mai dur, mai reactiv, de multe ori, în reacția cu jucătorii. Și în timpul antrenamentelor. Așa că nu a fost un act de indisciplină”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.   

Totodată, Sorin Cârţu a marturist că Andrei Ivan a fost apt de joc pentru partidele naţionalei de pe teren propriu. Iniţial, Edi Iordănescu a declarat că jucătorul Universităţii Craiova a avut probleme medicale, motiv pentru care a fost lăsat în afara lotului.

„N-a fost nicio problemă (n.r. – cu Andrei Ivan). Am vorbit cu Ivan și n-a avut nimic, ce naiba?! De fapt, a vorbit altcineva de la noi cu el, nu cu care Ivan își permite să fie sincer. Nu intru în detalii. Dacă nu e bun, dă-i drumul să plece. Ce, a făcut întindere în ziua jocului? Nu”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și