Închide meniul

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre relaţia dintre Edi Iordănescu şi Andrei Ivan: „Edi este mai dur cu jucătorii”

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2022, 12:40

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre relaţia dintre Edi Iordănescu şi Andrei Ivan: „Edi este mai dur cu jucătorii

Mihai Stoichiţă, declaraţii despre situaţia lui Andrei Ivan

Andrei Ivan, într-o partidă pentru echipa naţională/ Profimedia

  • Mihai Stoichiţă, precizări cu privire la situaţia lui Andrei Ivan
  • Jucătorul Univeristăţii Craiova nu a fost inclus în lotul naţionalei, în ultimele două partide

Andrei Ivan nu a fost inclus de Edi Iordănescu în lotul echipei naţionale în ultimele două partide, iar Mihai Stoichiţă a ţinut să clarifice situaţia. România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar 3 puncte, după 4 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a fost convocat de Edi Iordănescu pentru partidele din Liga Naţiunilor. Cu toate acestea, în ultimele două meciuri, cu Finlanda şi Muntenegru de pe teren propriu, Ivan a fost lăsat în afara lotului, motivul fiind în continuare incert.

Mihai Stoichiţă, dezvăluiri despre situaţia lui Andrei Ivan, după ce Edi Iordănescu nu l-a mai inclus în lotul naţionalei

Mihai Stoichiţă a precizat faptul că Andrei Ivan nu a avut niciun conflict cu selecţionerul Edi Iordănescu, iar abateri disciplinare nu au existat. Cu toate acestea, directorul tehnic al FRF a mărturisit că Iordănescu jr. are o fire mai dură, chiar şi în timpul antrenamentelor.

Reclamă

„Nu știu care este situația de dialog între Edi (n.r. Edi Iordănescu) și Sorin (n.r. Sorin Cârțu), dar probleme de disciplină nu au existat. Vă spun cu mâna pe inimă. Chiar am rămas impresionat. Edi este un tip mai dur, mai reactiv, de multe ori, în reacția cu jucătorii. Și în timpul antrenamentelor. Așa că nu a fost un act de indisciplină”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Totodată, Sorin Cârţu a marturist că Andrei Ivan a fost apt de joc pentru partidele naţionalei de pe teren propriu. Iniţial, Edi Iordănescu a declarat că jucătorul Universităţii Craiova a avut probleme medicale, motiv pentru care a fost lăsat în afara lotului.

Reclamă

„N-a fost nicio problemă (n.r. – cu Andrei Ivan). Am vorbit cu Ivan și n-a avut nimic, ce naiba?! De fapt, a vorbit altcineva de la noi cu el, nu cu care Ivan își permite să fie sincer. Nu intru în detalii. Dacă nu e bun, dă-i drumul să plece. Ce, a făcut întindere în ziua jocului? Nu”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu, criticat după ce l-a lăsat pe Andrei Ivan în afara lotului

Andrei Ivan nu a prins lotul pentru România – Muntenegru. Decizia selecţionerului l-a enervat pe Gică Craioveanu.

„Nu poți să îți bați joc de un jucător, n-ai cum să faci asta… Trebuie să îl iei deoparte, să îi explici, să îi spui unde a greșit, nici nu știu ce s-a întâmplat, sincer, o fi comentat, o fi înjurat, dar chiar și așa, chiar dacă a greșit Ivan în vreun fel, toți merităm altă șansă. Iar Ivan e unul dintre cei mai buni atacanți de la echipa națională acum.

Reclamă 4 / 0/3

Și dacă ar fi greșit… și eu ma reacționat aiurea la Quique Sanchez Flores, că era aproape de-o seamă cu mine, și am greșit, și aveam 37 de ani, dar toți merităm o altă șansă. E drept că trebuie să ai și mână stângă și mână dreaptă, să te impui ca selecționer, fiindcă trebuie să te impui dacă ești selecționer! Dar să ai și argumente.

Dacă îmi spui acum un jucător de la națională cu cifre mai bune ca Ivan eu mă retrag în cameră și mă duc și mă uit la Zimbabwe cu Bangladesh. Ivan a făcut un an senzațional, cum să fie în tribune? Nu-l apăr că e de la Craiova, și dacă era de la FCSB sau CFR, la fel aș fi spus…”, a spus Gică Craioveanu, pentru sportbull.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF