Închide meniul
Foto

Andrei Pavel a fost asaltat cu mesaje după ce iubita lui a născut o fetiţă. Sorana Cîrstea şi fiul lui Ion Ţiriac, printre primii care l-au felicitat!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2023, 17:27

Reclamă
Andrei Pavel a fost asaltat cu mesaje după ce iubita lui a născut o fetiţă. Sorana Cîrstea şi fiul lui Ion Ţiriac, printre primii care l-au felicitat!

Andrei Pavel a fost asaltat cu mesaje după ce iubita lui a născut o fetiţă

Andrei Pavel a devenit tată pentru a treia oară / Colaj Instagram

Andrei Pavel a fost asaltat cu mesaje după ce iubita lui a născut o fetiţă. În vârstă de 49 de ani, fostul jucător de tenis trece prin momente speciale. Partenera lui, Adriana Vărbanciu, tocmai i-a dăruit un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Pavel şi iubita lui au postat, pe reţelele sociale, prima imagine în care apare alături de micuţa Andreea. Sorana Cîrstea şi fiul lui Ion Ţiriac, printre primii care l-au felicitat. Şi Mihaela Buzărnescu sau Horia Tecău au reacţionat.

Andrei Pavel a fost asaltat cu mesaje după ce iubita lui a născut o fetiţă

Salutare tuturor! Numele meu este Andreea (bebelina) și aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile superbe pe care le-am primit„, a fost mesajul care a însoţit fotografia.

View this post on Instagram


A post shared by Andrei Pavel (@andreipavel74)

Reclamă

Felicitări!„, a comentat imediat Sorana Cîrstea, care se întoarce în ţară după ce a ajuns până în semifinale la Miami Open 2023. „Felicitări, să fie iubită!„, a scris şi Alexandru Ion Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac.

Abia aştept să te cunosc, Andreea!„, a transmis şi Horia Tecău. „Să vă trăiască„, a comentat Mihaela Buzărnescu. Andreea Mitu a postat trei emoji care înfăţişează inimi.

Andrei Pavel mai are doi copii din căsnicia cu fosta soţie, germanca Simone: Caroline Elena şi pe Marius Lukas. Fostul număr 13 ATP a divorţat în 2014. Patru ani mai târziu a cunoscut-o pe Adriana Vărbanciu, cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Pavel a dezvăluit cum a ratat victoria carierei

Andrei Pavel a dezvăluit, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, cum l-a ”împiedicat” Darren Cahill să înregistreze una din cele mai mari victorii ale carierei. În 2006, la US Open, ”Cneazul” l-a întâlnit în primul tur pe Andre Agassi, care disputa ultimul turneu al carierei.

Pavel a dezvăluit că, la fel ca Agassi, și el a avut probleme fizice înaintea meciului de la Flushing Meadows. Partida fusese inițial programată marți, dar, aflând de programul încărcat al românului, Darren Cahill, antrenorul lui Agassi la acea vreme, i-a transmis americanului să ”mute” partida cu o zi mai devreme.

Fiind ultima apariție a uriașului campion american la US Open, organizatorii i-au respectat doleanța și duelul a avut loc cu o zi mai devreme. Andre s-a impus cu 6-7, 7-6, 7-6, 6-2, având în spate 22.000 de fani.

A fost un meci superb. Dacă pierdea, se retrăgea. Am fost la un pas, dar chiar și pasul ăsta mic e un pas foarte mare. Am jucat împotriva a 22.000 de persoane. Erau 4 persoane cu mine în tot stadionul, noaptea la New York. Nu numai asta, eu cu două săptămâni înainte, jucasem pe echipe, în Bundesliga și mi-am scrântit piciorul rău.

Darren era antrenorul lui Agassi la vremea aceea. Chiar înainte cu câteva zile, am fost la niște meciuri demonstrative. Am fost invitat. Am vrut să văd dacă chiar pot să joc. Darren a auzit de chestia asta. Ultimul meci demonstrativ era sâmbătă și dup-aia aveam timp să merg, duminică, cu mașina la New York, să am o zi să mă antrenez la Flushing Meadows și să joc cu Agassi, marți.

Nu știu cum a făcut Darren și a aflat și m-au pus să joc luni seară. Agassi putea să întrebe ce vrea și primea pe vremea aia. N-am avut timp să mă pregătesc măcar o zi pentru meciul cu Agassi. Am intrat acolo gândindu-mă că n-am ce pierde. Am jucat foarte bine, am fost la un pas să îl înving. O experiență foarte frumoasă”, a dezvăluit Andrei Pavel, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și