Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Pavel, dezvăluire incredibilă despre cum a ratat victoria carierei, cu Andre Agassi, în 2006! Darren Cahill a avut o intervenție care a contat enorm

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 11:46

Andrei Pavel, dezvăluire incredibilă despre cum a ratat victoria carierei, cu Andre Agassi, în 2006! Darren Cahill a avut o intervenție care a contat enorm

Andrei Pavel, dezvăluire incredibilă despre cum a ratat victoria carierei, cu Andre Agassi

Getty Images

Pavel a dezvăluit că, la fel ca Agassi, și el a avut probleme fizice înaintea meciului de la Flushing Meadows. Partida fusese inițial programată marți, dar, aflând de programul încărcat al românului, Darren Cahill, antrenorul lui Agassi la acea vreme, i-a transmis americanului să ”mute” partida cu o zi mai devreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiind ultima apariție a uriașului campion american la US Open, organizatorii i-au respectat doleanța și duelul a avut loc cu o zi mai devreme. Andre s-a impus cu 6-7, 7-6, 7-6, 6-2, având în spate 22.000 de fani.

Andrei Pavel a dezvăluit un episod senzațional cu Darren Cahill și Andre Agassi

”A fost un meci superb. Dacă pierdea, se retrăgea. Am fost la un pas, dar chiar și pasul ăsta mic e un pas foarte mare. Am jucat împotriva a 22.000 de persoane. Erau 4 persoane cu mine în tot stadionul, noaptea la New York. Nu numai asta, eu cu două săptămâni înainte, jucasem pe echipe, în Bundesliga și mi-am scrântit piciorul rău.

Darren era antrenorul lui Agassi la vremea aceea. Chiar înainte cu câteva zile, am fost la niște meciuri demonstrative. Am fost invitat. Am vrut să văd dacă chiar pot să joc. Darren a auzit de chestia asta. Ultimul meci demonstrativ era sâmbătă și dup-aia aveam timp să merg, duminică, cu mașina la New York, să am o zi să mă antrenez la Flushing Meadows și să joc cu Agassi, marți.

Nu știu cum a făcut Darren și a aflat și m-au pus să joc luni seară. Agassi putea să întrebe ce vrea și primea pe vremea aia. N-am avut timp să mă pregătesc măcar o zi pentru meciul cu Agassi. Am intrat acolo gândindu-mă că n-am ce pierde. Am jucat foarte bine, am fost la un pas să îl înving. O experiență foarte frumoasă”, a dezvăluit Andrei Pavel, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Andrei Pavel, învins de Andre Agassi, la US Open 2006

După ce l-a învins pe român, pentru Agassi a urmat un nou meci maraton cu Baghdatis, pe care l-a învins cu 6-4, 6-4, 3-6, 5-7, 7-5. Stors de energie, Andre nu a mai avut un răspuns în runda a treia, pierzând în fața lui Benjamin Becker, jucător venit din calificări.

De cealaltă parte, Pavel este considerat, după Ilie Năstase, cel mai bun jucător de tenis pe care l-a avut României. În 2004, Andrei Pavel a ocupat locul 13 ATP. Pavel a antrenat-o şi pe Simona Halep, cea care a spus că fostul mare jucător de tenis al României a fost un idol pentru ea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Pavel, învins dramatic de Andre Agassi, în 2006
  • Sezonul 12 de iUmor începe azi, 20.30, pe Antena 1 și Necenzurat pe AntenaPLAY. Un nou jurat alături de Bendeac, Delia și Cheloo în fiecare ediție

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și