Închide meniul
Foto

Antonela Roccuzzo a încins internetul! Cum s-a lăsat pozată soția lui Lionel Messi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 17:37

Antonela Roccuzzo a încins internetul! Cum s-a lăsat pozată soția lui Lionel Messi

Antonela Roccuzzo și Lionel Messi se cunosc din copilărie

Lionel Messi, alături de Antonela Roccuzzo / Instagram

Soția lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo, a făcut show la o ședință yoga incendiară. Fanii au adorat ipostazele în care s-a lăsat pozată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Continuăm să exersăm”, a fost mesajul transmis de Antonela Roccuzzo, în descrierea fotografiilor. Lionel Messi nu s-a abținut și a comentat la postarea soției sale cu trei inimioare.

Antonela Roccuzzo a încins internetul! Cum s-a lăsat pozată soția lui Lionel Messi

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Fanii au inundat secțiunea de comentarii: „Ești în flăcări!”, „Ești din altă lume” sau „Ohhhhh yesssss fată!!!!!!”

Messi continuă să trăiască o viață liniștită alături de Antonela, care este iubita sa din copilărie, cu care s-a căsătorit în 2017. Cei doi se cunosc încă de la vârsta de cinci ani.

Reclamă

În tinerețe, Lionel Messi o vizita des pe Antonela. Aceștia și-au făcut relația publică în anul 2008.

Messi și Antonela au trei fii, Thiago, 10 ani, Mateo, 7 și Ciro, 4.

PSG vrea să-i prelungească contractul lui Lionel Messi

Conducerea clubului francez Paris Saint-Germain doreşte să-i prelungească cu un an, până în iunie 2024, contractul atacantului argentinian Lionel Messi, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana en titre a Franţei nu vrea să renunţe la veniturile suplimentare generate de prezenţa starului sud-american pe Parc des Princes, în ciuda faptului că randamentul sportiv al lui Messi în primul său an la PSG a fost departe cei cel arătat anterior în cele 17 sezoane petrecute la FC Barcelona. Messi a generat profituri uriaşe pentru clubul parizian, într-un singur sezon petrecut în capitala Franţei.

Messi a înscris 11 goluri şi a oferit 15 assist-uri în 34 de meciuri disputate pentru parizieni, însă nu a reuşit să aducă saltul calitativ sperat pentru câştigarea Ligii Campionilor, marele vis al clubului parizian.

PSG, profit uriaş de pe urma lui Lionel Messi

Lionel Messi reprezintă o adevărată afacere pentru şeicii de la PSG. Transferat în vara trecută de la Barcelona, argentinianul a dus profituri de 700 de milioane de euro clubului parizian, după doar un singur sezon.

Lionel Messi este un adevărat star la PSG. Alături de Neymar şi Kylian Mbappe, argentinianul reprezintă o atracţie pentru fanii din întreaga lume. Doar pentru vânzarea tricourilor cu numele starului ce a scris istorie pentru Barcelona, PSG a încasat milioane de euro.

Iniţial, oficialii celor de la PSG au cerut puţin timp de gândire, salariul de 40 de milioane pe an al lui Messi fiind unul mare chiar şi pentru ei, având în vedere starurile deja existenete în club. Însă, au luat decizia de a-l transfera pe argentinian, iar profiturile au fost colosale.

Din punct de vedere al imaginii, PSG a crescut enorm. Tricourile lui Messi s-au vândut în doar câteva ore, după punerea în vânzare, profiturile în urma acestora ridicându-se la nivelul milioanelor. Alături de Manchester United, PSG a fost echipa care a vândut cel mai bine sezonul trecut. „Diavolii” au dat şi ei un „tun” al imaginii, Cristiano Ronaldo revenind pe Old Trafford.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și