Închide meniul

Anunţ incredibil al unui mare campion despre Ion Ţiriac: „M-aş fi pierdut fără el”. Magnatul l-a marcat pe viaţă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 14:47

Anunţ incredibil al unui mare campion despre Ion Ţiriac: „M-aş fi pierdut fără el. Magnatul l-a marcat pe viaţă

Gest uriaş al lui Ion Ţiriac

Actionpress / ALTERPHOTOS SC. via Hepta

Legendarul jucător de tenis, Boris Becker, recunoaşte tot ajutorul pe care l-a primit de la ion Ţiriac. Spune că dacă nu l-ar fi avut pe român alături, la vârsta de 17 ani, cariera lui nu ar mai fi fost atât de strălucitoare. Mai mult, campionul în vârstă de 53 de ani spune se simte ca orice om normal, iar Ion Țiriac, fostul său manager, l-a făcut să rămână cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţ incredibil despre Ion Ţiriac

Boris Becker a făcut dezvăluiri spectaculoase la podcastul „The yellow of the ball”, de la Eurosport Germania. „Acasă nu am fost niciodată o vedetă de talie mondială, câștigător de Wimbledon sau orice altceva. Am fost întotdeauna fiul și, mai presus de toate, fiul cel mic. Aceasta a fost statutul meu. Și acum, mama mea, în vârstă de 86 de ani, mă vede în continuare la fel”, a spus Becker, care locuiește în prezent la Londra.

Ajutorul lui Ion Țiriac, omul care l-a antrenat și manageriat pe Boris Becker de la o vârstă fragedă, a fost decisiv pentru destinul neamțului. „Trebuie să-l menționez pe Ion Tiriac, care m-a dus la Monte Carlo o săptămână după ce am câștigat Wimbledon și mi-a explicat ce s-a întâmplat de fapt și cum va fi restul vieții mele!

I-am spus: ‘Ioane, te ascult foarte bine, dar nu te cred deocamdată!’. Bineînțeles că avea dreptate pentru că avea mult mai multă experiență decât mine pe atunci. El a fost întotdeauna protectorul meu și încă îl consider pe Ion ca fiind un membru al familiei mele. M-aș fi pierdut fără acest mediu pe care el mi l-a creat”, spune germanul.

Ion Ţiriac, determinant pentru Boris Becker

Ion Țiriac a fost omul care l-a ghidat pe Boris Becker. Cu ajutorul magnatului, neamțul a devenit unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie! Boris Becker a câștigat 49 de titluri de simplu în întreaga carieră, dintre care șase de Grand Slam, și a fost lider mondial în circuitul ATP. Miliardarul român l-a băgat în cantonament pe Becker, împreună cu Guillermo Vilas, celălalt jucător pe care îl antrena, iar rezultatele au fost miraculoase.

Reclamă

„L-am privit și parcă în fața mea era un începător. Nu știa să stea în teren, jocul lui de picioare era atât de prost… Picioarele îi sângerau pentru că plonja după mingi, nu știa cum să se miște. Dar loviturile lui erau incredibile și am putut vedea acea dorință în ochii lui.

Avea o lăcomie ieșită din comun, am sesizat asta imediat. L-am găsit pe Boris atât de interesant încât am vrut să-l testez! Am vrut să vină la mine la Monte Carlo și să joace împotriva lui Guillermo Vilas o lună. Patru ore în fiecare zi nenorocită! Am vrut ca Boris să se antreneze cu Vilas timp de o lună, iar după aceea am fost sigur că va merge pe drumul lui”, povestea recent Ion Țiriac.

Mai mult, Ţiriac a mai spus că s-a oferit să-l ajute cu bani atunci când neamţul a intrat în faliment. „Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ion Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și