Închide meniul
Foto

Anunţ şocant făcut de presa din Spania! Relaţia din Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez e aproape de final

Reclamă

Publicat: 2 ianuarie 2023, 12:20

Anunţ şocant făcut de presa din Spania! Relaţia din Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez e aproape de final

Relaţia dintre Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez ar fi aproape de final

Profimedia

Anunţ şocant făcut de presa din Spania! Relaţia din Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez e aproape de final – susţin cei de la Mundo Deportivo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Spania, Ronaldo şi Georgina Rodriguez şi-ar fi amânat şi nunta. Mai mult, jurnaliştii spanioli explică şi de cei doi nu fac un anunţ oficial. Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au o relaţie din 2016 şi au împreună două fetiţe. În 2022, cei doi au trecut prin momente grele, când unul dintre gemeni a murit la naştere.

Relaţia din Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez e aproape de final

Conform spaniolilor, cei doi ezită să facă un anunţ oficial din cauza contractelor de publicitate care se află în derulare. „Ei continuă să se întâlnească mai mult din comoditate pentru că au în derulare contracte mari de publicitate, plus o viață confortabilă„, scrius spaniolii.

Georgina Rodriguez, cadou de Crăciun de sute de mii de dolari pentru Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez a făcut furori cu un cadou de Crăciun de sute de mii de dolari pentru Cristiano Ronaldo. Iubita starului portughez a spart “banca” cu ocazia Sărbătorilor și i-a făcut o surpriză de lux. Georgina i-a făcut cadou lui CR7 o mașină de “5 stele”, pe care atacantul de 37 de ani a postat-o în mediul online.

Totuşi, în imaginile postate, jurnaliştii spanioli au remarcat o „evidentă răceală” între cei 2. Fotomodelul i-a cumpărat lui Ronaldo un Rolls-Royce Dawn White, al cărui preț pornește de la 356.500 de dolari și poate depăși 550.000 de dolari, cu tot cu accesorizări.

Reclamă

Georgina Rodriguez a ieșit la atac,  după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat rezervă la Campionatul Mondial

Georgina Rodriguez l-a criticat pe Fernando Santos, care a început cu Cristiano Ronaldo în postura de rezervă meciul Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Georgina e convinsă că Ronaldo putea să schimbe destinele Portugaliei în partida cu Maroc, dacă juca din primul minut.

„Astăzi, prietenul și antrenorul tău, a luat decizia greșită. Tocmai prietenul acela pentru care ai atâtea cuvinte de admirație și respect. Același care, când te-a introdus în teren, a văzut cum totul s-a schimbat, dar era prea târziu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu poți să subestimezi cel mai bun jucător al lumii, cea mai puternică armă a echipei. Nu trebuie să-ți arăți fața pentru cineva care nu o merită. Viața ne dă lecții. Astăzi nu pierdem, învățăm. Te admirăm, Cristiano!”, a scris Georgina Rodriguez, pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și