Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez, cadou de Crăciun de sute de mii de dolari pentru Cristiano Ronaldo: “Mulțumesc, iubirea mea!”

Cosmin Cioboată Publicat: 26 decembrie 2022, 12:31

Reclamă
Georgina Rodriguez, cadou de Crăciun de sute de mii de dolari pentru Cristiano Ronaldo: “Mulțumesc, iubirea mea!”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună doi copii

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună doi copii / Instagram

Georgina Rodriguez a făcut furori cu un cadou de Crăciun de sute de mii de dolari pentru Cristiano Ronaldo. Iubita starului portughez a spart “banca” cu ocazia Sărbătorilor și i-a făcut o surpriză de lux. Georgina i-a făcut cadou lui CR7 o mașină de “5 stele”, pe care atacantul de 37 de ani a postat-o în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se bucură din plin de magia Crăciunului.

Georgina Rodriguez, cadou de Crăciun de sute de mii de dolari pentru Cristiano Ronaldo

Georgina n-a mai ținut cont de nimic și i-a făcut un cadou de vis iubitului său. Fotomodelul i-a cumpărat lui Ronaldo un Rolls-Royce Dawn White, al cărui preț pornește de la 356.500 de dolari și poate depăși 550.000 de dolari, cu tot cu accesorizări.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat din plin de surpriza Georginei. Atacantul plecat recent de la Manchester United a postat pe contul de Instagram o fotografie de la volanul noii “bijuterii”, alături de iubita sa și copii.

“Mulțumesc, iubirea mea!”, a scris Cristiano Ronaldo în poza postată la story, în care apare și un Moș Crăciun.

Reclamă
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, în noua mașină a portughezului
Georgina Rodriguez, cadou de Crăciun pentru Cristiano Ronaldo / Instagram Cristiano Ronaldo

La rândul ei, Georgina a postat un videoclip superb pe rețelele sociale, în care au fost surprinse momente din intimitatea familiei.

„O seară magică de Crăciun!”, a scris iubita lui Ronaldo, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Nu este prima oară când Georgina Rodriguez îi cumpără lui Cristiano Ronaldo o mașină de lux. Ea i-a făcut cadou atacantului lusitan, la aniversarea de 35 de ani, un Mercedes-Benz G-Clas 4X4, care a costat 104.000 de euro.

Potrivit The Sun, Ronaldo îi dă Georginei 85.000 de euro pe lună, pentru ca fotomodelul să își întrețină stilul de viață extrem de extravagant.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună doi copii. În total, starul portughez are 5 copii, 3 dintre ei fiind născuți cu mamă-surogat.

Georgina Rodriguez a ieșit la atac,  după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat rezervă la Campionatul Mondial

Georgina Rodriguez l-a criticat pe Fernando Santos, care a început cu Cristiano Ronaldo în postura de rezervă meciul Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Georgina e convinsă că Ronaldo putea să schimbe destinele Portugaliei în partida cu Maroc, dacă juca din primul minut.

„Astăzi, prietenul și antrenorul tău, a luat decizia greșită. Tocmai prietenul acela pentru care ai atâtea cuvinte de admirație și respect. Același care, când te-a introdus în teren, a văzut cum totul s-a schimbat, dar era prea târziu.

Reclamă

Nu poți să subestimezi cel mai bun jucător al lumii, cea mai puternică armă a echipei. Nu trebuie să-ți arăți fața pentru cineva care nu o merită. Viața ne dă lecții. Astăzi nu pierdem, învățăm. Te admirăm, Cristiano!”, a scris Georgina Rodriguez, pe Instagram.

Prima reacție oficială din partea lui Al-Nassr, despre transferul lui Cristiano Ronaldo

Oficialii lui Al-Nassr au oferit prima reacție, în privința transferului stelar al lui Cristiano Ronaldo. Marcelo Salazar, directorul sportiv al clubului saudit, a oferit declarații despre posibilitatea ca starul lusitan să evolueze la trupa din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo este liber de contract, după ce și-a încheiat aventura la Manchester United. Următoarea echipă a starului lusitan poate fi Al-Nassr, liderul din Arabia Saudită.

Directorul sportiv de la Al-Nassr nu exclude varianta ca CR7 să semneze cu trupa saudită, însă nici nu oferă un răspuns concret. Marcelo Salazar a declarat că se poartă negocieri cu Cristiano Ronaldo, negocieri care au o importanță masivă pentru întreaga lume a fotbalului.

„Nu am dreptul să spun da sau nu. Să așteptăm și să vedem cum decurg lucrurile până la finalul sezonului. Așa cum vedeți, e vorba despre o negociere de o importanță enormă. Și nu numai pentru club, ci și pentru țară și lumea fotbalului. Eu, în calitate de cetățean portughez, i-am ținut mereu pumnii lui Ronaldo. În viitor veți afla”, a declarat Marcelo Salazar, pentru beinsports.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și